Battlefleet Gothic: Armada 2 a fost amanat abia anul viitor, a anuntat editorul Focus Home Interactive. Planificat initial pentru lansare în septembrie, dezvoltatorul Tindalos Interactive va lansa in Ianuarie 2019 acest joc – care gazduieste nave spațiale de dimensiuni medii ale Catedralei in lupte gigantice RTS.

„Aceste doua luni suplimentare de dezvoltare vor permite dezvoltatorului Tindalos sa retuseze jocul si sa-si aduca ambitiile la viata dupa succesul mare intalnit de primul joc”, a declarat Focus Home intr-o declaratie. Aceste luni nu vor fi folosite pur si simplu pentru ajustarea finala.”

Focus Home a adaugat ca timpul suplimentar va afisa, de asemenea, o noua functie adaugata jocului; multiplayer cooperativ. Aceasta va fi funcționala in cele trei noi campanii narative pe care le ofera continuarea. Mai mult, jucatorii care pre-comanda vor putea sa se implice mai devreme in aceasta actiune coop, prin intermediul a doua beta-uri inchise. ”

Mai multe detalii despre datele si conținutul acestor beta-uri inainte de comanda vor fi comunicate în scurt timp”, a spus Focus Home. Battlefleet Gothic: Armada 2 îsi propune sa se extinda asupra succesului primului joc, facand disponibile toate cele 12 factiuni ale jocului de masa, originale la lansare.

Alaturi de stirile privind intarzierea, Focus Home a lansat o noua remorca a fractiunilor care arata flotele diferite in actiune. De asemenea, include o scena in care o nava spatiala devoreaza literalmente o alta nava spațiala, care cu siguranta ne va afecta interesul. Dar, se pare ca acesta nu este singurul joc a carei data de lansare este amanata. Se pare ca si Battlefield V are o intarziere, iar mai multe puteti citi in acest articol.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.