Ubisoft s-a hotarat in cele din urma sa anunte data de lansare a jocului The Crew 2, care este pe 29 iunie si va fi disponibil pe platformele Xbox One, PS4 si PC.

In plus fata de versiunea standard, Ubisoft va lansa, de asemenea, o versiune „Motor Edition” a jocului care permite userilor sa obtina jocul cu trei zile mai devreme pe 26 iunie.

Versiunea standard pentru The Crew 2 vine la pretul de 59,99 de dolari, iar versiunea ‘’Motor Edition’’ vine la un pret mai maricel de 109,99 lei, acestea fiind disponibile la pre-comanda acum pe Ubisoft Store de aici.

Jocul include urmatoarele versiuni:

  • The Crew 2 Gold Edition ofera jucatorilor masini si echipamente noi, continut suplimentar si multe altele.
  • Pachetul Motorsports Deluxe Pack va include cosmetice si masini unice, inclusiv camionul Ford F-150 Raptor Race 2017, Pilatus PC-21 Air Race Edition 2002 si Abarth 500 Monster Truck Edition 2008.
  • Versiunea americana personalizata a jocului The Crew 2, vine intr-o cutie de o calitate foarte buna, facuta din otel. Dimensiunile acesteia sunt de 11.81 x 5,9 inch sau 30 x 15 cm. Pe langa toate acestea, mai vine cu harta oficiala a jocului si cu patru autocolante originale.

De asemenea, utilizatorii care pre-comanda acum The Crew 2 vor primi bonus pachetul Legendary Motors Pack, care include masini exclusive, cum ar fi Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 si Harley-Davidson Iron 883 2017.

Cei care nu mai au rabdare pana la lansare se pot inregistra pe site-ul dedicat de aici pentru lua parte la The Crew 2 beta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.