The Last of Us Part II este Ultimate Game of the Year, conform  Golden Joystick Awards 2020. A mai castigat Best Audio, Best Storytelling, Best Visual Design, PlayStation Game of the Year, iar Naughty Dog a fost desemnat Best Studio.

Deci 6 premii a castigat Caine Obraznic, din cele 24 de categorii. Adica un sfert, ceea ce e o realizare in sine pentru un astfel de show, unde premiile sunt oferite in baza votului public.

Golden Joystick Awards este show-ul de premiere realizat anual de GamesRadar. Anul acesta a avut loc cea de-a 38-a editie, moderata de Laura Bailey, actrita din spatele lui Abby din TLOU2, si Travis Willingham, cel care ii interpreteaza pe Wilson Fisk si Thor din Marvel's Spider-Man, respectiv Avengers. Evident, totul s-a petrecut exclusiv in online, pe Twitch.

Deja notoriul director de creatie pentru The Last of Us, Neil Druckman, a declarat:

"I'm not going to lie, this is pretty sweet. It's amazing to be in the company of such amazing games", aratandu-si recunostinta fata de toate titlurile nominalizate.

"I could not be prouder of this game and the team that put it together, and how we lifted each other up when we needed to", si a tinut sa-si prezinte din nou gratitudinea pentru actritele principale: "I especially want to give a shout out to Ashley Johnson and Laura Bailey, who killed it in more ways than one as Ellie and Abby. The game would not be what it is without your guys' contributions, your amazing performances."

In final, a tinut sa multumeasca fiecarui fan care a votat in favoarea lor: "This being a fan award, you have no idea what it means to me and the team, and we will keep working hard to make you proud."

Iata intreaga lista cu castigatorii de la Golden Joystick Awards 2020:

  • Best Storytelling - The Last of Us 2
  • Best Multiplayer Game - Fall Guys
  • Best Visual Design - The Last of Us 2
  • Best Game Expansion - No Man's Sky: Origins
  • Mobile Game of the Year - Lego Builder's Journey
  • Best Audio - The Last of Us 2
  • Best Indie Game - Hades
  • Still Playing - Minecraft
  • Studio of the Year - Naughty Dog
  • Esports Game of the Year - Call of Duty: Modern Warfare
  • Best New Streamer / Broadcaster - iamBrandon
  • Best Family Game - Fall Guys
  • Best Gaming Community - Minecraft
  • Best Performer - Sandra Saad (Kamala Khan)
  • Breakthrough Award - Innersloth (Among Us)
  • Outstanding Contribution - The Gaming Industry
  • PC Game of the Year - Death Stranding
  • Best Gaming Hardware - NVIDIA GeForce RTX 3080
  • PlayStation Game of the Year - The Last of Us 2
  • Xbox Game of the Year - Ori and the Will of the Wisps
  • Nintendo Game of the Year - Animal Crossing: New Horizons
  • Most Wanted Game - God of War: Ragnarok
  • Critic's Choice - Hades
  • Ultimate Game of the Year - The Last of Us 2

Vineri, pe 11 decembrie, va avea loc si gala de decernare a premiilor The Game Awards 2020, realizata de Geoff Keighley (la care Cyberpunk 2077 nu va fi prezent, caci apare pe 10 decembrie 🤷). Daca nu ati facut-o inca, sunteti invitati sa va sustineti jocurile favorite dintre nominalizari aici.

Leave a Reply

One thought on “The Last of Us Part II a castigat Ultimate Game of the Year

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.