Razer au anuntat Razer Invitational – Europe, cel mai mare turneu din categoria sa in Europa. Va consta exclusiv in competitii de Fortnite, in care se va putea inscrie oricine, fiind acces liber. Ri-Europe debuteaza pe 5 decembrie complet online, iar inscrierile deja au inceput!

Cel din Europa este al treilea eveniment din turneului mondial de e-sports Razer Invitational, primele doua avand loc in Asia de Sud-Est (SEA) si America Latina (LATAM). 

Vor avea loc 6 saptamani de competitii intense intre 10 decembrie 2020 – 30 ianuarie 2021. La fiecare turneu vor putea participa maxim 5.000 de jucatori. „O saptamana competitionala va fi compusa din trei zile de turneu, cu sesiuni de calificare si de playoff in primele doua zile, sambetele culminand cu finalele.”

Nou-veniti in Fortnite, amatori, pasionati sau veterani, vor constitui echipe cu cei mai renumiti streameri ai regiunii. Deci, daca alegeti sa va inscrieti, probabil veti face cunostiinta cu niste streameri foarte misto. O puteti face de azi pe site-ul oficial Razer Invitational.

Castigatorii se vor bucura de premii in bani sau produse hardware oferite de Razer, Intel, Seagate si Pringles.

RI-Europe demareaza pe 5 decembrie cu un meci demonstrativ intre cei mai populari streameri europeni, printre care Krench Royale, Rogalik, Rafa, dar si mulți altii. Echipele fiecarui streamer vor fi formate din proprii urmaritori / followeri in ziua de debut.

Daca alegeti doar sa urmariti turneele, veti fi si in acest mod rasplatiti. „Spectatorii la stream-uri pot castiga premii votand pentru MVP (Most Valuable Player), dar si prin participarea la tombole surpriza sau prin inregistrarea de speed runs pe o harta personalizata in cadrul unei competitii speciale.”

Pe orice canal de Social Media (YouTube, Facebook, Twitch) veti urmari Razer Invitational Europe, vor fi anuntate concursuri si competitii surpriza. Urmariti #ThisIsEsports pe Twitter si Instagram pentru update-uri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.