Thrustmaster a lansat T-GT II, cel mai nou volan de gaming al producatorului. Acesta vine sa consolideze baza creata de predecesorul sau.

Au trecut 4 ani de la lansarea initialului T-GT, volanul licentiat special pentru PlayStation si Gran Turismo. Noua versiune arata aproape identic cu cea precedenta, dar Thrustmaster promite ca aduce imbunatatiri semnificative impreuna cu licentierea pentru PlayStation 5.

Thrustmaster declara ca munca de perfectionare a volanului a ajuns la aproximativ 23.000 de ore.

T-GT II aduce doua mari diferente fata de originalul volan. In primul rand, sa vorbim despre T-DCC, (Drift Curve Calculation). Acesta este un mic ajutor care imbunatateste raspunsul volanului si incearca sa faca mai previzibil comportamentul masinii.

Fie ca vorbim de derapaje controlate sau de glisari pe o etapa de raliu, acest sistem ar trebui sa ne ajute sa nu zburam de pe traeu. Cred ca e foarte bun pentru momentele in care vrem sa ne canalizam the inner Ken Block.

A doua mare diferenta intre cele doua generatii ar trebui sa o faca T-RTF (Real Time Force-Feedback). Thrustmaster spune ca, prin implementarea acestui tip de force feedback, creste timpul de raspuns al volanului. Efectele sunt gestionate de un procesor integrat, care are sarcina de a preveni orice anomalie. Vestea buna este ca acesta functioneaza atat pe PS5, cat si pe PC.

Durabilitatea pare sa fie unul dintre punctele forte ale volanului. T-GT 2 are in componenta sa subansamble certificate AEC-Q, din lumea industriei auto. De asemenea, vine si cu un set de pedale revizuit, care inglobeaza noi materiale, mai calitative, si o pedala de frana regandita. Acesta beneficiaza de un nou arc, pentru o mai buna precizie si fiabilitate.

Thrustmaster T-GT II este disponibil in acest moment. MSRP-ul declarat este de €749.99 pentru setul care cuprinde baza, volanul propriu-zis si pedale.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.