Clasicele Tony Hawk’s Pro Skater 1 si 2 primesc si ele tratamentul de remaster din partea Activision si Vicarious Visions. Cei din urma sunt responsabili de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, deci au experienta la capitolul face-lift.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=JC8owhVU0cI[/embedyt]

 

Pentru nostalgicii care n-au mai regasit nicaieri placerea din 2000 a lui Tony Hawk’s Pro Skater 2, noul pachet va fi disponibil pe 4 septembrie pe PC (Epic Games Store), PS4 si Xbox One. In 1999, THPS1 a reprezentat un avant al industriei catre grafici 3D, iar gaming-ul ii este indatorat lui Tony Hawk pentru asta. Acum, pachetul readuce nostalgicilor nivelele originale, skaterii cunoscuti, schemele, modurile de joc si melodii de pe coloana sonora initiala.

Toate acestea pot fi experimentate fie in multiplayer local, co-op, sau online. O alta imbunatatire este prezentarea in 4K (in cazul PlayStation, doar pe PS4 Pro e cazul) si optimizarea pentru rularea la 60 FPS. Evident, graficile sunt la cu totul alt nivel, jocurile fiind complet remodelate.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 and 2 Original vs Remastered
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Original vs Remastered

Chiar daca soundtrack-ul este o injectie letala de nostalgie in sine, trebuie precizat ca nu toate melodiile listate in jocurile originale vor fi prezente aici, din cauza problemelor de licentiere.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 va include lista originalilor skateri: Steve Caballero, Geoff Rowley, Bucky Lasek, Elissa Steamer, Kareem Campbell, Andrew Reynolds, Bob Burnquist, Eric Koston, Rodney Mullen, Jamie Thomas, Rune Glifberg, Chad Muska… si evident, Tony Hawk.

Se intorc si modurile Create-A-Skater si Create-A-Park. Pentru cei care pun prima data pana pe Pro Skater, sunt modurile in care iti poti crea propriul skater in propriul skate-park. Diferenta e ca acum skate-park-urile custom pot fi incarcate si descarcate online.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 Remastered pentru PC, PS4 si Xbox One

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.