S-a lansat trailerul pentru DLC-ul Blood and Wine al The Witcher 3. Dar vestea buna vine la pachet cu una rea.

Daca acum aproximativ o saptamana dispuneam de majoritatea detaliilor pentru DLC-ul Blood and Wine si de un foarte scurt teaser, a venit momentul lansarii trailerului care potretizeaza mult mai bine noua regiune Toussaint. DLC-ul este disponibil incepand cu 31 mai pentru PC, PS4 si Xbox One, oferind aproximativ 30 de ore de gameplay.

Iata si vestea mai putin buna – se pare ca The Witcher 3 va fi ultimul joc din franciza. Conform co-fondatorului studio-ului in care a fost dezvoltat jocul: „Va pot asigura ca nu lucram la un nou joc Witcher”, declarand asta pentru Eurogamer.

„Acest este sfarsitul. Blood and WIne este DLC-ul de inchidere, si nu va mai exista un alt joc prea curand–daca va mai exista unul.”

Cam pesimista tabara celor de la CD Projekt Red. Insa au anuntat altceva – se pare ca studio-ul a inceput development-ul pentru un nou joc, „un nou tip de joc video pe care studio-ul nu l-a mai explorat inainte.”

Cine stie la ce ne putem astepta de la CD Projekt Red. Ce e sigur, din pacate, este ca aici se sfarseste aventura lui Geralt.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.