S-a lansat trailerul pentru Gran Turismo Sport la pachet cu niste detalii. Sperai la BETA? Vesti rele.

Trailerul ofera imagini exclusive de pe Play Station 4. Data lansarii jocului a fost de asemenea anuntata: 15 noiembrie 2016 pentru Europa.

Iata ce primiti pentru preorder-ul Editiei Limitate:

gt sport

Masinile vor fi un mix intre marcile reale si conceptele developerilor. Nu li s-a facut remaster din Gran Turismo 6, ci noile masini sunt facute de la 0, afirma developerii.

Iata si trei dintre masinile confirmate:

  • Ford Mustang
  • Peugeot 908 HDi FAP LMP1
  • Toyota FT-1 Vision GT

Jocul va oferi suport pentru PlayStation VR, care va fi lansat in octombrie anul acesta, la tanc pentru Gran Turismo Sport. Un alt detaliu precizat a fost faptul ca dashboard-ul jocului a fost realizat in stilul timeline-ului de pe Facebook. Un lucru destul de interesant.

social 1

 

Exista si un mod nou numit Scapes, care te lasa sa plasezi masinile in diferite medii, cu diferite fundale, pentru realizarea de screenshot-uri. Efecte diferite vor putea fi adaugate imaginilor. Se pare ca Sony a confirmat si o cifra a fundalelor pe care le vom putea folosi: aproximativ 1000 la numar.

Legat de BETA, am vesti rele. Se pare ca developerii au decis sa amane BETA-ul deoarece „nu pot sa arunce un joc doar asa, chiar si in BETA”. Se pare ca developerilor le pasa de ceea ce vor livra jucatorilor. Sa vedem daca o sa si reuseasca.

Iata si trailer-ul. Enjoy!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.