Să nu vă miraţi când am să vă spun că acest joc va fi senzaţia anului 2013 în ceea ce priveşte platforma PC. Acum, na, o să spuneţi că nu vă impresionează simulatoare fun ala Elastomania în 3D. Vă înţeleg complet, dar vorba aia, nici o persoană inteligentă a spus vreodată că „gusturile nu se discută”, căci Trials: Evolution Gold este a 3-a venire a lui Iisus pe Pământ, cel puţin pentru mine, personal. 

Aşa că da, de abia aştept să văd acest joc lansat. Este o gură de aer proaspăt şi e numai bun de pus pentru cei cu calculatoare.

Ce este Trials: Evolution? Un Elastomania în 3D pentru cei care îşi aduc aminte de aşa ceva. Singura chestie unică este faptul că Trials: Evolution conţine un editor foarte complicat care te lasă nu numai să îţi creezi propriile hărţi, ci un joc complet diferit dacă le ai cu aşa ceva. E simplu, ai câteva tipuri de motorete, iar scopul jocului este să parcurgi un nivel plin de obstacole…..ceea ce ar fi foarte plictisitor, numai că datorită editorului menţionat mai sus, unde oricine poate să creeze orice. 

Data de lansare a jocului este pe 21 Martie conform studio-ului RedLynx. Din nefericire, am impresia că distribuitorul şi anume Ubisoft probabil că or să ne forţeze să îl jucăm pe platforma Uplay….ceea ce ar fi dezamăgitor. Vom vedea, până atunci, vă recomand să urmăriţi această serie pe YouTube ca să vă faceţi o idee cu privinţă la nivelul de şmecherie al jocului. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.