Cred că vorbesc în numele a milioane de fani Diablo III când voi aduce aminte de faimoasele erori numerotate care au acompaniat lansarea (proastă) unui joc mamut ca Diablo III. De atunci, Diablo III părea că merge într-o direcţie proastă odată cu sutele de bug-uri, lipsa de PvP, povestea slabă, farm-ul de loot slab ş.a.m.d, dar iată că azi primim şi noi nişte veşti foarte bune care ar semnala un nou răsărit pentru licenţa Diablo.

În primul rând, mai ţineţi minte cine este Jay Wilson? Dacă nu, atunci vă voi îndrepta spre această conversaţie privată pe Facebook între developeri Blizzard în care domnul Jay Wilson, fostul Game Director pentru Diablo III îl lua la proverbiale pe David Brevik, creatorul seriei. 

Ei bine, domnul Wilson şi-a anunţat astăzi demisia, însă nu e demisia din cadrul companiei Blizzard, ci doar demisia din postul de Game Director al licenţei Diablo. Este posibil ca domnul Wilson să se fi mutat în cadrul proiectului ultra secret al companiei, dar măcar acolo e altcineva la conducere.

Ce înseamnă ştirea asta pentru cei care încă mai joacă Diablo III? Că probabil vom avea pe cineva care să se ocupe de joc cu puţin tact şi cu puţină decenţă faţă de jucători. Momentan, aşteptăm cu interes marele patch 1.0.7 care va introduce un sistem de duel-uri pentru cei cu poftă de PvP, buff-uri pentru clase, noi reţete pentru crafteri, un sistem mai eficient pentru cei care vor să îşi dedice timpul farm-ului ş.a.m.d. 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.