Noul titlu Star Wars open-world marca Ubisoft va fi dezvoltat de Massive Entertainment. Sunt cei care au lucrat la seria The Division, Far Cry 3 si Assassin’s Creed: Revelations.

Zilele trecute, a fost anuntat oficial ca jocurile cu IP-uri Lucasfilm vor fi branduite drept Lucasfilm Games. Ieri a fost confirmata prima lansare sub acest nume: un nou Indiana Jones, cu poveste originala, dezvoltat de Machine Games a lui Bethesda si produs de Todd Howard. Machine Games sunt responsabilii reboot-ului seriei Wolfenstein.

Indiana Howard
Indiana Howard

De cand Disney a achizionat Lucasfilm in 2012, am vazut doar jocuri produse de EA. Cel putin jocuri cu succes critic si comercial, cele de mobile si VR intra in alta discutie.

In orice caz, Ubisoft este primul producator in 8 ani care promite un joc Star Wars asa ambitios. Coroborat de vestea cu Indy, inseamna ca vom vedea multe alte IP-uri Lucasfilm transformate in prodcutii AAA. Disney a confirmat: “we did feel like there’s room for others.”

Star Wars open-world va folosi motorul grafic Snowdrop, vedeta din The Division. Apropo, nu cred ca uimeste pe nimeni ca Ubisoft a fost inscarcinat cu inca un open-world.

Vestea asta nu inseamna ca Star Wars este exclus din viitoarele proiecte EA. Jedi: Fallen Order, Battlefront 1 si 2, Squadrons si chiar Galaxy of Heroes pentru mobile au fost succese rasunatoare, atat pentru EA, cat si pentru Disney. Insa, acum ca exista rivalitate, asteptarile sunt pe masura.

Puteti citi intreaga poveste si declaratiile reprezentantilor Lucasfilm si Ubisoft in articolul de la WIRED. Iata ce a avut de spus si EA, pentru The Verge:

We are proud of our long-standing collaboration with Lucasfilm Games, which will continue for years to come. […] We love Star Wars, and we look forward to creating more exciting experiences for players to enjoy.

Similar Articles

One thought on “Ubisoft va lansa un titlu Star Wars open-world

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.