Ubisoft anunţă R.U.S.E. astăzi, un joc de strategie unic, care permite jucătorilor să-şi conducă propria armată spre victorie folosindu-se de cacealma. Jocul este dezvoltat de Eugen Systems, cei care au creat un alt RTS de succes, Act of War.

Jucătorii vor beneficia din plin de avantajele noului engine IRISZOOM™ care oferă o interfaţă intuitivă ce permite o schimbare rapidă şi lină între diferitele perspective.

R.U.S.E. este optimizat pentru ultimele procesoare multicore de la Intel, printre care şi Intel Corei7 şi este planificat să apară pentru Windows (PC), Xbox 360 şi pentru PlayStation 3 în anul fiscal 2009/2010.

„Prin R.U.S.E., Ubisoft zguduie din nou un întreg gen, oferind un RTS cu o inovaţie care va încânta jucătorii,” a declarat John Parkes, Preşedintele EMEA Marketing al Ubisoft. „Ubisoft este cunoscut pentru inovaţiile pe care le aduc jocurile sale, iar R.U.S.E. continuă această tradiţie oferind cele mai detaliate şi imense hărţi văzute vreodată într-un RTS. Jucătorii pot explora hărţile folosind motorul grafic IRISZOOM, care oferă o interacţiune mai plăcută ca orice altceva ce am putut vedea până acum.”

Jocul va fi prezentat în faţa publicului la standul Intel de la GDC din San Francisco pe data 25 martie 2009.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.