Cu doar câteva zile până la lansare, Ubisoft au pus coloana sonoră la dispoziția celor care au făcut preorder la Assassin’s Creed: Brotherhood.

 

 

Un user de pe Reddit a observat ieri că mp3-urile downloadate de el în urma preorderului fuseseră comprimate inițial ca FLAC de către un anumit „arsa13”, nume care se pare că nu sună a numele unui angajat Ubisoft.

Omul recunoaște totuși că s-ar putea ca doar varianta downloadată de el (poate îşi verifica folderul cu chestii piratate din greșeală?) să fie cu „probleme”. Dacă însă nu este singur, este posibil ca Ubisoft să își fi piratat coloana sonoră? Sună absurd, vorbind despre firma care pentru a combate pirateria a folosit în trecut infamul StarForce iar anul trecut a introdus o protecție care necesită conexiune permanentă la internet în timpul jocului…chiar dacă jocul este exclusiv singleplayer (cazul lui Assassin’s Creed II).

Ubisoft au mai avut probleme asemănătoare în 2008, când au fost acuzați că patch-ul v1.03 pentru Rainbow Six: Vegas 2, lansat împreună cu Direct2Drive, era de fapt un No-CD crack făcut de către RELOADED.

Nu ar fi singurii însă: și Rockstar au fost acuzați că varianta Steam a lui Max Payne 2 vine cu un No-CD crack făcut de răposații Myth.

Poza am „furat-o” de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.