Update-ul 6.10 pentru Fortnite este acum disponibil, adaugand turneele si un vehicul nou, alaturi de unele bug fix-uri. Asa cum ne-a obisnuit, Epic Games a profitat de aceasta ocazie si a adaugat skin-uri noi pe care le veti putea cumpara din magazin, incadrandu-se perfect in tema de Halloween a acestei luni.

Fortnite Insider raporteaza ca update-ul a adaugat skin-urile legendare Arachne si Spider Knight, precum si alte skin-uri cum ar fi Guan Yu Epic si Onesie Rare. Mai mult decat atat, adauga si pickax-urile Moonrise, Webbreaker si Guandao, Hatchling si planoarele Divine Dragon si Long Legs, Spider Shield si Loyal Shield.

Update-ul adauga, de asemenea, turneele ca si caracteristica in joc, primul desfasurandu-se in perioada aceasta. Este un turneu de tip ‘’Solo’’ numit Alpha Tournament (Turneul Alpha) si dureaza pana pe 21 octombrie.

Un turneu separat de Friday Night Fortnite va avea loc in fiecare vineri pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Ultimul lucru adaugat o data cu acest update este un nou vehicul Quadcrusher, care vine cu un atasament de tip snowplow si o functie speciala de boost. Este un vehicul destul de bun contra inamicilor si pare a fi proiectat sa distruga tot ce misca pe campul de lupta.

Per total este un update dedicat in special iubitorilor de skin-uri.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.