Intr-o postare recenta facuta pe blog care detaliaza formatul pentru urmatoarea competitie Fall Skirmish, Epic Games a scapat accidental numerele de jucatori din August pentru Fortnite ca si cum ar fi fost o nimica toata.

Cu Fortnite Season 6 si aniversarea de un an a battle royale-ului care vine saptamana viitoare, Fortnite tocmai a avut cea mai ‘’bogata’’ luna.

„August a fost cea mai mare luna a jocului Fortnite, cu 78,3 milioane dintre voi care au jucat.”

Acestea sunt 78,3 milioane de conturi unice pe sase platforme. Acest numar include, de asemenea, publicul chinez care se dezvolta incet, unde Fortnite este lansat printr-un private beta prin intermediul platformei Tencent WeGame.

Merita remarcat faptul ca noul segment al diviziei Nintendo Switch si Android este probabil un factor major al acestui numar, avand o statistica impresionanta, indiferent de felul in care vreti s-o luati.

Acest numar ‘’marisor’’ se datoreaza in mare parte diferitelor versiuni de console ale jocului, PC-urilor si smartphone-urilor (Android si iOS).

Fortnite este, de asemenea, o afacere incredibil de profitabila pentru Epic Games pentru fiecare dintre aceste platforme. Superdata estimeaza un profit de 1 miliard de dolari din achizitiile in aplicatie pana in luna iulie a acestui an, in acelasi timp in care Sensor Tower si-a plasat veniturile mobile zilnice la peste 2 milioane de dolari.

De la lansarea jocului, valoarea Epic Games a crescut in jur de 8 miliarde de dolari, de la 825 milioane de dolari in 2012.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.