Vampyr este un joc de actiune-aventura cu o razbunare de moralitate severa, care va fi in curand lansat pentru jucatorii dornici de horror in aceasta vara. Dezvoltatorul DontNod Enterainment, studioul care a creat Life is Strange, a anuntat ca Vampyr va fi lansat pentru PlayStation 4, Xbox One si PC pe 5 iunie.

De asemenea, mai jos aveti un trailer cu jocul pentru a va familiariza putin cu gameplay-ul si grafica care mi se par desul de bune:

Gameplay-ul se bazeaza in mare parte pe explorare, investigatii, intalniri cu cetatenii, lupte si misiuni greu de realizat, toate acestea fiind interconectate cu naratiunea jocului.

Jocul se concentreaza pe Dr. Jonathan Reid si necazul sau cu vampirismul. Pe masura ce intalneste diferiti cetateni ai Londrei din 1918, Reid se lupta cu juxtapunerea dintre datoria sa de a se vindeca ca medic si nevoia de a se hrani ca un vampir. In cazul in care jucatorii aleg sa-i indrepte blestemul lui Reid, ei trebuie sa decida care cetateni vor deveni urmatoarele victime si, in functie de cat de intim ii cunoaste Reid pe acei cetateni, cum va trai Reid cu consecintele blestemului sau.

Initial a fost planificat sa se lanseze in anul 2017, dar acesta a aparut in 2018, dupa ce unele dificultati tehnice au schimbat programul de dezvoltare.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.