Creative Assembly si Wargaming anunta ca Total War: ARENA Open Beta va fi lansat pe 22 februarie. Pentru a marca aceasta ocazie, fractiunea teribila din Cartagina coboara pe campul de lupta.

Aceasta a patra fractiune cuprinde introducerea comandantilor legendari Hannibal Barca si Hasdrubal Barca, impreuna cu unitati noi si mecanisme de gameplay, inclusiv elefantii de razboi formidabili.

Hannibal Barca nu a fost doar unul dintre cei mai mari comandanti ai cartaginei – el a fost unul dintre cei mai descurajatori tacticieni ai istoriei, de asemenea, acesta este mai mult decat perfect in ambuscade.

Hasdrubal Barca, care este si unul dintre comandantii legendari ai cartaginezilor, boss-ul bosilor, care poate consolida propriile unitati si poate slabi unitatile inamice pentru a-si sustine propria echipa si a da adversarilor momentul decisiv, acesta fiind de nepretuit in lupta.

Cartaginezii au o infanterie puternica si o cavalerie excelenta, precum si posibilitatea de a atrage din ele elefantii de razboi bine cunoscuti, care nu pot fi comparati cu nici o alta unitate din Total War: Arena, cu corpurile lor puternice pe care le puteti folosi pentru a forma formatiuni inamice. Distrugetii cu usurinta si calcatii pe adversari in sensul cel mai adevarat al cuvantului, cartaginezii au un mare potential de a-si pune ambuscada in viteza si se pot adapta la circumstantele in continua schimbare pe campul de lupta

Caracteristici cheie pentru Total War: ARENA:

  • Strategie bazata pe echipa, cu lupte epice in timp real.
  • Realizat pentru fanii RTS multiplayer: batalii rapide 10v10 unde strategii decisive, tactici de lupta si lucrul in echipa vor decide cine este victorios.
  • Fiecare jucator controleaza trei unitati de razboinici conduse de un comandant iconic din istorie, fiecare avand propriul stil de lupta. Alegeti dintre Alexandru cel Mare, Leonidas, Germanicus, Cezar si multi altii.
  • Nivel de progresie – faceti level up la comandanti si unitati pentru a deschide si mai multe abilitati de specialitate, arme, armuri si abilitati.
  • Joc gratuit – Aveti optiunea de a baga bani in joc pentru a personaliza unitatile si progresia vitezei.

Daca doriti sa fiti printre primii care vad puterea jocului Carthage in actiune, alaturati-va stream-ului englezesc pentru un joc live Q & A, precum si jocul Carthage, pe data de 8 februarie, la ora 4:30 GMT:

https://www.twitch.tv/totalwararena

Pueti descarca jocul accesand unul din link-urile de mai jos in functie de regiune:

Daca doriti sa aflati mai multe si sa va alaturati jocului mergeti pe una din variantele de mai jos ale site-ului oficial in functie de regiunea dvs :

Total War: ARENA (RU)

Total War: ARENA (EU)

Total War: ARENA (Asia)

Total War: ARENA (NA)

Serverele Total War: ARENA vor fi inchise incepand cu ora 10:00 UTC 19 februarie pana la lansarea Total War: ARENA Open Beta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.