Studio-ul Monolith revine cu un produs bazat pe franciza Lord of the Rings, insa gameplay-ul pre-Alpha pe care il veti vedea in curand nu pare sa fie…

…foarte prost. Dimpotriva, as spune ca influentele din alte jocuri ca Assassin’s Creed sunt evidente, insa sunt bucuros ca Monolith in sfarsit au un proiect mai bun decat Gotham City Impostors.

In fine, ideea este ca Middle Earth: Shadow of Mordor se doreste a fi un open world Action-RPG ce te va pune in pielea unui Ranger cu abilitati magice, pe nume Talion. Nu stim daca plot-ul jocului va fi legat de carti, de alte jocuri, de filme, doesn’t matter at this point, tot ce conteaza este faptul ca Monolith vor sa implementeze un sistem special de generare a unui antagonist. 

Prin Nemesis System se vor tine minte interactiunile jucatorului cu alte NPC-uri si in functie de aceste alegeri se vor genera un numar de antagonisti care sa iti puna bete in roate lui Talion. Pe hartie totul suna bine, insa ramane de vazut daca cei care programeaza aceste scripturi sunt atat de dibace pe cum sunt prezentate.

In orice caz, clipul prezentat mai jos este o varianta Pre-Alpha a jocului (multumita site-ului Polygon), ceea ce inseamna ca in momentul de fata avem de a face cu un mock-up trailer care sa NU reflecte varianta finala a jocului. Un prieten de-al nostru pe nume Kimo ne-a spus ca jocul este intr-o stare buna, dar pana atunci, enjoy the clip.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.