Wargaming, creatorul jocului World of Tanks, a achizitionat Edge Case Games Ltd. Studioul a fost fondat in 2014 si a dezvoltat jocul Fractured Space lansat in 2016.

Studioul, format din 32 de persoane, va deveni parte a recent deschisului office Wargaming din Marea Britanie, cu sediul in Guildford, si va lucra impreuna la un proiect MMO neanuntat.

„Suntem foarte entuziasmati sa devenim parte a renumitului Wargaming, creand un studio extins in Guildford”, spune James Brooksby, CEO al Edge Case Games. „Am construit o echipa extraordinara cu o experienta relevanta, care de-abia asteapta sa-si inceapa activitatea intr-un nou joc ambitios, sustinut de ambitia lui Wargaming”.

Prin achizitionarea studioului Edge Case Games, Wargaming isi intareste pozitia in Marea Britanie prin consolidarea celui mai nou office cu un studio iscusit in sfera free-to-play si Unreal Engine.

„Suntem bucurosi sa intampinam Edge Case Games in familia Wargaming”, spune Sean Decker, Director de produs, Wargaming UK. „Sunt o echipa talentata si cu expertiza lor free-to-play, stim ca vor fi potriviti pentru Wargaming si pentru proiectul nostru neanuntat. De asemenea, dorim sa extindem echipa din UK, in toate sectiunile. ”

Office-ul Wargaming din Guildford cauta in prezent o gama larga de talente aditionale, pasionate pentru a-l ajuta la cresterea acestuia.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.