Unul dintre cei mai serioşi competitori pentru World of Warplanes (dezvoltat şi distribuit de studio-ul rusesc Wargaming.net), tocmai sărbătoreşte un eveniment foarte important. Sincer mă bucur că există competiţie acerbă şi în acest gen de jocuri.

Gaijin Entertainment, producătorii simulatorului istoric online de lupte cu avioane numit WarThunder tocmai a reuşit să ajungă la 5 milioane de jucători într-un singur an! 5 milioane de conturi active chiar!

Jocul a stat pentru multă vreme în Open BETA în Rusia, urmând ca lansarea internaţională să fie în luna Ianuarie a următorului an. Culmea este faptul că jocul a fost îmbunătăţit prin patch-uri, a primit conţinut nou (peste 90 de avioane noi), a fost lansat pe STEAM şi a devenit cel de-al doilea combat simulator rusesc Free 2 Play ce va fi lansat pe o consolă next gen (în cazul acesta este vorba despre Playstation 4).

Pe lângă toate aceste lucruri, WarThunder este în development şi pentru platformele Mac şi VR-ul Oculus Rift.

Haideţi să le dăm ruşilor felicitările bine meritate.

Jocul este în Open BETA momentan şi poate fi descărcat şi jucat GRATUIT. Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi site-ul oficial.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.