Wargaming este bucuros sa anunte aniversarea de patru ani a jocului World of Tanks pe console cu o serie de reduceri binevenite pentru comunitatea lor de 14 milioane de jucatori, inclusiv un concurs pentru a castiga print-uri de arta unice create de artisti de pe tot globul, si un eveniment urias de sarbatorire a acestui lucru cu diverse persoane, unde vor fi servite mancaruri si bautura.

World of Tanks Console este un joc de actiune online, masiv, multiplayer, dedicat razboiului blindat care se petrece la mijlocul secolului al XX-lea, creat de Wargaming West din Chicago, SUA. Jucatorii se avanta intr-o lupta acerba de 15 vs. 15 cu adversarii din intreaga lume, avand in acelasi timp cinci clase distincte de tancuri din care pot alege. Jucatorii se pot lupta pe mai mult de 90 de harti diferite si pot prelua comanda tancului preferat din peste 660 de modele diferite din 9 tari.

Lansat prima oara pe Xbox 360 in 2014, World of Tanks nu a renuntat si a mers mai departe catre celelalte platforme de jocuri ca PlayStation 4 si Playstation 4 Pro, toate generatiile Xbox One disponibile si cel mai recent ca titlu de lansare pentru Xbox One X in noiembrie 2017.

De la prima sa lansare din 2014, World of Tanks sa extins de la 100 de tancuri din 3 natiuni si doar 12 harti disponibile pentru a include peste 660 de tancuri din 9 natiuni diferite si peste 90 de harti unice in 2018. Aceste numere impresionante vorbesc ambitiile dezvoltatorilor de la Wargaming West pentru a oferi o intrare complet noua in franciza World of Tanks, cu caracteristici exclusive si actualizari regulate de continut noi pentru jucatori.

Odata cu cresterea continua a bazei sale de jucatori, Wargaming a atins punctul de reper al celor peste 14 milioane de comandanti ai tancurilor de consola din intreaga lume.

Din cei 14 milioane de jucatori, 5.3 milioane au fost de pe PlayStation 4, iar celelalte 8.9 milioane de pe Xbox One. In cei patru ani, au fost desfasurate 90 de milioane de batalii, au fost trase 44 miliarde de proiectile si au fost distruse patru miliarde de tancuri. Editiile consolei au avut o medie de 228.000 de batalii in fiecare zi numai in 2017.

Iata o chestie amuzanta pe care am gasit-o: 850 000 de tancuri au fost distruse prin caderea de pe o stanca. Chiar mai mult de 5 milioane de tancuri au fost distruse de inec. Poate ca acesti soferi de tancuri au nevoie de instructiuni adecvate? Vo ice parere aveti? :))

Aceste statistici nu reflecta nici macar ultimul succes al celor cinci diferite Wars Stories, care ofera mai mult de 12 ore de joc, bazat pe poveste, cu modul singleplayer si multiplayer pentru distractie cooperativa in afara luptelor PvP.

„Suntem mandri sa sarbatorim aniversarea a patru ani cu tanchistii nostrii”, a declarat TJ Wagner, producator executiv si producator de proiect la Wargaming West. „Dedicarea comunitatii World of Tanks a facut orice success sa fie posibil in acest joc si asteptam cu nerabdare sa impartasim pasiunea noastra pentru mai multi ani in plus – nu numai cu continut nou, ci si cu adaugiri surprinzatoare in viitorul apropiat”.

Pentru a marca cei patru ani Wargaming ofera tuturor jucatorilor care se logheaza si castiga intr-o lupta multiplayer un tanc japonez Tier II Ashigaru Te-Ke. Dar stati asta nu e tot, primiti si 5x XP pentru ziua 9 februarie, impreuna cu evenimentul War Party, care inmulteste XP-ul si va incepe din 9-12 februarie.

Alaturi de aceasta aniversare, o noua gama de tancuri de razboi cu metale grele este gata sa intre in joc. Aceste tancuri formidabile vor ajuta jucatorii in bataliile aprige, fiind disponibile incepand cu 13 februarie.

Acestea sunt urmatoarele:

  • Tier T-26G
  • Tier IV SU-76G
  • Tierul VII T-34-2G
  • Tier X WZ-113G

In colaborare cu Microsoft, World of Tanks va juca, de asemenea, un rol important in urmatorul weekend „Free Play Days For All” de vineri, 16 februarie – luni 19 februarie, in timpul caruia toti utilizatorii Xbox se pot bucura de o experienta online fara un membru al Xbox Live Gold. PlayStation 4 si PlayStation 4 Pro pot continua sa joace World of Tanks fara un cont de PlayStation Plus ca de obicei.

World of Tanks pentru console poate fi descarcat gratuit de toti detinatorii de cont PSN si Xbox Live, cu o rezolutie uimitoare de 4K si suport HDR pe PlayStation 4 Pro si Xbox One X.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.