Dacă vă întrebați ce inovații mai pot apărea în domeniul perifericelor, iată că GIGABYTE vine cu un răspuns. Este vorba de mouse-ul wireless de gaming Aivia Uranium, ce vine însoțit de prima stație pentru macros, GHOST Macro Station.

Ce este GHOST Macro Station? Cred ca numele este suficient, dar vom intra mai mult în detalii în continuare. Acesta este un device pe USB care are rol și de receiver wireless pentru mouse, astfel minimizând lag-ul; mai are și un ecran OLED pe care se pot vedea informații și setări ale mouse-ului în timp real, și seta macros direct din receiver, fără lag (1ms timp de răspuns) și pierderi de semnal. Pe scurt, putem seta DPI-ul (pe fiecare axa de mișcare), editare și creare de macros, editare și selecție profile. Și să nu uităm că mouse-ul se încarcă direct de la Macro Station, prin cablul USB retractabil.

Acum să trecem și la mouse, care este piesa principală din acest kit. Aivia Uranium are un senzor cu laser, are 6500dpi, un polling rate de 1000Hz și un consum redus al acumulatorilor (doi acumulatori AA NiMH), acesta ajungând până la 50 de ore de gaming. Memoria și engine-ul pentru macros au fost mutate din mouse în Macro Station, iar când rămânem fără baterie, conectăm cablul de charging din Macro Station și ne jucăm în continuare. Rotița de scroll are și funcție de side-scroll, iar numărul de butoane programabile ajunge la 10.

 {gallery}/2013/01-news/octombrie/uranium:171:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.