Cei de la Wargaming s-au hotarat sa reinvie jocul World of Warplanes, care a fost lansat in 2013, printr-un eveniment care va avea loc pe 2 martie care are ca scop introducerea a doua moduri de joc noi.

Primul mod va fi numit ‘’Invasion’’ in care jucatorii isi pot extinde tacticile si pot simti gustul bataliei mai mult ca niciodata. La inceputul meciului, o echipa va avea mai multe baze pe care trebuie sa le apere, in timp ce misiunea celeilalte echipe este de a captura aceste baze inainte de expirarea timpului.

Dupa captarea fiecarei baze, echipa care ataca bazele va acumula timp suplimentar pentru a ataca restul bazelor si a obtine victorie. Ambele echipe au un numar limitat de respaunari, iar comunicare inteligenta cu fiecare membru al echipei este cheia succesului.

Al doilea mod care va fi adaugat poarta numele de ‘’Warfare’’ in care jucatorii urmaresc distrugerea avioanelor inamice si a bazelor de control. Cu cat mai multe baze controleaza o echipa, cu atat mai importanta este viata fiecarui membru pentru a avea o sansa impotriva adversarilor. De asemenea, acest mod nu are o limita de respaunari.

Incercarea acestor noi moduri si finalizarea misiunilor de lupta vor oferi jucatorilor sansa de a castiga doua avioane noi Tier VIII: Dornier Do 335A-1 Pfeil si Curtiss XF-15C. Dornier Do 335A-1 Pfeil a fost cel mai rapid avion cu motor cu piston din Germania, echipat cu bombe devastatoare. Curtiss XF-15C a fost unul dintre cele mai rapide avioane de lupta si cu cea mai precisa arma a navei americane din vremea sa; au fost construite doar 3 astfel de aeronave.

Aceste noi moduri se lanseaza, de asemenea, cu noi mape inspirate din locatii reale – Lighthouse si Winter War, asa ca pregatiti-va de noi provocari si teritorii.

Mapa Winter War – actiunea se desfasoara pe timp de noapte, jucatorii avand o vizibilitate redusa.

Mapa Lighthouse – actiunea se desfasoara de data asta in jurul unei insule pe timp ploaie.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.