Cougar, producator de periferice si carcase de PC, este mandru sa anunte astazi lansarea modelului Panzer-G. Aceasta carcasa a fost conceputa pentru a oferi o experienta premium in toate domeniile: estetica atractiva cu patru panouri din sticla, suport rezistent pentru componentele high-end, o racire bine pusa la punct si un spatiu de stocare abundent.

Aceste patru elemente constituie un produs care bate cu usurinta toate carcasele de pe lista de dorinte ale gamerilor.

Valoarea estetica de care da dovada Panzer-G este una dintre principalele sale puncte forte. Cu o forma inalta si subtire, colturi mate, in diferite nuante de gri, contribuie la crearea unei atmosfere potrivite pentru o experienta specatuoasa potrivita unui gamer adevarat.

Acoperind cea mai mare parte a suprafetei exterioare a carcasei, cele patru panouri din sticla se situeaza in partile din fata, de sus, de stanga si din dreapta ale sursei Panzer-G, unde se afla cele trei ventilatoare cu LED-uri Vortex incluse, pentru a crea un negru intunecat care da bine.

Utilizatorul este liber sa pastreze aspectul implicit asa cum vine din cutie sau sa profite de cele patru panouri transparente pentru a monta o iluminare suplimentara (cablurile RGB) care va da un plus de stil carcasei.

Sursa Panzer-G dispune de sapte sloturi de extensie de pana la trei placi video de 420 mm, pentru a va bucura de o performanta fara probleme chiar si in jocurile 4K si VR.

Toate carcasele de gaming trebuie sa acorde o atentie deosebita racirii, iar Panzer-G exceleaza in acest domeniu. Pentru inceput, cele trei ventilatoare cu LED-uri Vortex incluse, in afara de a fi uimitor de atragatoare, sunt de asemenea o sursa de racire care beneficiaza de tehnologia exclusiv patentata de design a ventilatoarelor COUGAR.

Daca acest lucru nu este suficient, carcasa suporta cinci ventilatoare suplimentare (pana la un total de 8) si un maxim de patru radiatoare de racire cu lichid pentru a nu va ingrijora niciodata de temperaturi ridicate.

Specificatii

S-au depus eforturi semnificative si pentru a oferi spatiu suficient pentru depozitare; patru sloturi de 2,5 inci pentru SDD si doua unitati HDD de 3,5 inci (acestea putand fi convertite in doua compartimente HDD suplimentare de 2,5 inci) permit utilizatorilor sa aleaga solutia de stocare care se potriveste nevoilor lor.

In concluzie, Panzer-G indeplineste toate nevoile de care un gamer obisnuit are nevoie, oferind un spatiu liber pentru upgrade-uri si mentinerea esteticii de nivel superior.

Panzer-G este disponibil deocamdata in SUA, dar in luna urmatoare va aparea si in oferta celorlalte magazine din alte tari, la pretul de 119,99 USD, apriximativ 764 de lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.