ASUS Republic of Gamers a anuntat ROG Strix Helios, prima carcasa de gaming de la ROG. Strix Helios este un model premium mid-tower cu o estetica deosebita, cu un sistem cuprinzator de management al cablurilor, care ofera spatiu amplu pentru racirea cu lichid.

Proiectata de la bun inceput pentru a integra componentele ROG, Strix Helios este cu siguranta pe lista scurta a oricarui entuziast ROG. Noua carcasa poate fi disponibila in Romania la sfarsitul lunii mai.

Pentru sisteme cu un puternic impact vizual

Strix Helios este conceputa pentru cei care doresc sa creeze un sistem de gaming care sa fie remarcat din orice multime. Are trei panouri din sticla securizata fumurie, cu grosimea de 4mm, montate intr-o carcasa rafinata din aluminiu, plus un ecran iluminat Aura RGB, integrat in panoul frontal. LED-urile sunt adresabile individual si pot fi personalizate cu o paleta de milioane de culori si multiple game de efecte prestabilite. Toate acestea sunt usor de sincronizat cu vastul ecosistem hardware Aura Sync pentru a intregi iluminatul sistemului.

Strix Helios ofera optiunea de a monta doua acceleratoare grafice verticale1 alaturi de orientarea standard. Pentru jucatorii dornici sa-si prezinte sistemele lor valoroase in cadrul intalnirilor LAN sau in cadrul evenimentelor de gaming, noile carcase vin cu un maner stilat, testat cu rigurozitate sa suporte transportarea confortabila a pana la 50 de kilograme.

Managementul cablurilor si intretinerea fara efort

Strix Helios a fost conceputa cu niste capace flexibile si un sistem cuprinzator de management al cablurilor pentru a pastra interiorul ordonat, curat si precis. Un capac ajustabil, multifunctional, cu prinderi pentru GPU, ascunde cablurile in mod inteligent, asigurand fixarea ferma a placilor grafice si permitand ca un SSD sau un terminal ROG Aura sa poata fi montat la loc vizibil.De asemenea, carcasa are un cadru din doua piese pentru sursa de alimentare, ce prezinta o taietura frontala pentru a fi compatibila cu ROG Thor sau cu alte surse cu OLED integrat. In spate, un capac translucid ascunde cablurile inestetice, in timp ce le permite componentelor de la interior cu iluminat RGB sa straluceasca.

Constructia si intretinerea unei carcase Strix Helios este, de asemenea, foarte simpla. Butoanele de eliberare de pe spatele carcasei le permit utilizatorilor sa gliseze panourile laterale pentru accesul instant, fara scule, la interior. Panourile au balamale in partea de jos si raman fixate la un anumit unghi pana sa fie demontate complet. Carcasa vine cu prinderi pentru ventilatoare si radiatoare, avand filtre detasabile pe toate partile (superior, inferior si frontal) pentru protectia completa impotriva prafului.

Performanta si conectivitate superioara

Construita pentru a oferi performante de top si fiind pregatita pentru viitoarele upgrade-uri, Strix Helios poate integra placi de baza cu dimensiunea maxima EATXm oferind un spatiu amplu pentru racirea cu lichid.

Cu suport pentru radiatoare de 420mm in partea frontala si de 360mm in partea superioara, spatiul este, de asemenea, rezervat pentru instalarea unei pompe de apa si a unui rezervor. Carcasa dispune si de un panou I/O avansat, echipat cu conexiuni rapide, incluzand un port reversibil USB 3.1 Type-C™ si controale dedicate pentru viteza ventilatorului si iluminatul RGB.

Disponibilitate

Carcasa ASUS ROG Strix Helios va fi disponibila pe piata romaneasca la finele lunii mai 2019.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.