Deși nu sunt pași mari, totuși este un început. Sony începe să se implice în sfera eSports. Și poate că ai crede că vor să organizeze vreo competiție de milioane de dolari, dar este vorba de niște pași mai mărunți.

 

Este vorba de un parteneriat cu o echipă de Valorant.

Vă las mai jos comunicatul de presă.

Pe 8 decembrie, EXCEL ESPORTS, brand-ul britanic dedicat culturii competitive a jocurilor a anunțat că marca de echipamente de gaming INZONE de la Sony devine partenerul său oficial audio și de afișaj.

Înființat la începutul acestui an, INZONE este noul brand de gaming al Sony care îi ajută pe utilizatori să își ascută simțurile în lumea jocurilor și să-și maximizeze capacitatea de joc. Prin acest parteneriat care va dura 12 luni, EXCEL va folosi căștile și monitoarele inovatoare INZONE de la Sony pentru a îmbunătați performanțele membrilor săi atunci când concurează în cele mai mari competiții de eSports din lume.
Pentru a ajuta gamerii să devină cele mai bune versiuni ale lor, brand-ul Sony INZONE si EXCEL vor oferi fanilor de sporturi electronice experiențe de gaming de top, vor sprijini comunitatea de sporturi electronice si vor promova o cultură a competiției sănatoase în acest domeniu. Acest parteneriat va consta atât în colaborări online, cât și offline, cu experiențe unice și conținut care prezintă modul în care INZONE duce jocurile electronice la următorul nivel.

Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

Legat de specificațiile tehnice ale echipamentelor, INZONE se bazează pe experiența Sony, ca pionier in tehnologia audio-vizuală, oferind caracteristici care vor contribui la obținerea unei experiențe și mai imersive pentru gameri, atunci când se află în mijlocul acțiunii. Monitoarele INZONE oferă o imagine de înaltă rezoluție și un interval dinamic ridicat, cu un timp de răspuns GtG (Gray to-Gray) de 1 milisecundă, pentru reacții mai rapide. Căștile INZONE oferă sunet de calitate superioară si sunet spațial 360 pentru jocuri, iar căștile emblematice INZONE H9 au mai multe microfoane cu anulare a zgomotului, care țin la distanță orice zgomot deranjant pentru performanță – aceeași tehnologie Dual Noise Sensor folosită in căștile Sony din seria 1000X, model de top în industrie.
Prin parteneriatul cu EXCEL, Sony va contribui la performanța organizației, datorită acestor tehnologii care sunt esențiale pentru a obține un avantaj în jocurile competitive.
„Sony a inovat în ceea ce privește tehnologia pentru industria de gaming de ani intregi, motiv pentru care suntem foarte încântați să anunțăm că Sony INZONE este partenerul nostru audio-video”, a spus Mark Carter, Director Comercial, EXCEL ESPORTS.
„Cu o tehnologie de anulare a zgomotului de top în industrie, caracteristici audio spațiale revoluționare și ecrane uluitoare, produsele INZONE de la Sony sunt proiectate pentru victorie si abia așteptăm să vedem cum îi vor sprijini pe jucătorii noștri să atingă noi culmi pe scena mondiala.”
„Sony este o companie prezentă pe piața de gaming de decenii intregi și, de curând, a început să se extindă pe piața jocurilor profesionale pe PC si console, prin căștile si monitoarele INZONE, care sunt proiectate pentru a crește capacitatea jucătorilor de a obține victoria,” a spus Adrian Price-Hunt, Head of Video and Sound, Sony Europe.
„Parteneriatul cu EXCEL, care este o echipă de top în domeniul esports, formată din membri incredibil de talentați, oferă o platformă convingatoare pentru ca Sony să susțină și să se implice în comunitatea de jocuri competitive.”

“În calitate de manager de echipă, înteleg importanța faptului că jucătorii noștri trebuie sa aibă cel mai bun echipament audio, pentru a performa la cel mai inalt nivel. Datorită căștilor INZONE H9 de la Sony, care au mai multe proprietăți de anulare a zgomotului, și a monitorului INZONE M9, care oferă o calitate superioară a imaginii și un timp de răspuns foarte rapid, jucătorii noștri de Valorant vor avea instrumentele necesare pentru a se lăsa complet învăluiți în joc și a se concentra pe obținerea victoriei!” a spus Kevin „Noizeeh” Jaskiewicz, Valorant Team Manager, EXCEL ESPORTS

 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.