Concursul este foarte simplu! Cautam cel mai vechi maus functional din Romania pentru a-i face o bucurie posesorului. Regulile sunt atat de simple incat tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o poza sau mai multe cu vechitura ta.

Concursul incepe azi, 21 ianuarie 2014 si se termina la data de 4 februarie 2014.

Pentru a te inscrie trebuie sa ne trimiti un mail la adresa concurs@wasd.ro si trebuie sa contina datele tale de contact si una sau mai multe fotografii cu mausul tau vechi.

Tine minte: cu cat mai vechi, cu atat mai bine, caci oferim un singur premiu pentru cel mai vechi maus.

Cel care reuseste sa ne arate cel mai vechi maus primeste ca premiu unul dintre cei mai buni mausi de gaming: Logitech G400S.

Participantii la acest concurs trebuie sa fie domiciliati pe teritoriul Romaniei si sa fie posesori de buletin sau carte de identitate pentru validare.

 

Model inscriere:

Nume si prenume: Vasile Costel

Nr. Telefon: 0723 123 123

Localitatea de resedinta: Valenii de Munte, judetul Prahova

Atasament: poza 1, poza 2 si poza 3.
In cazul in care mausul este un noname, avem rugamintea sa atasati si un bon fiscal sau orice document care poate sa ateste data achizitiei intrucat data de aparitie a acestor mausi nu poate fi verificata. De asemenea, una din fotografii trebuie sa contina informatiile scrise pe burta mausului.

Cel care se inscrie cu cel mai vechi maus Logitech va primi un premiu surpriza.

 

Cel care va fi desemnat castigator va trimite mausul pentru validare la sediul nostru (transport platit de noi) si il va primi inapoi impreuna cu premiul, insa aceste detalii vor fi discutate cu cel ce prezinta dovada ca detine cel mai vechi maus. Asadar, nu va apucati sa luati poze cu mausi de pe internet.

Fotografiile vor fi publicate pe pagina noastra de Facebook fara a numi posesorii.

 

logitech-g-series

Post by WASD.

 

Cel mai vechi maus inscris in concurs este:

Genius GM-6 si apartine lui Bogdan Zoran din Cluj Napoca. Anul de fabricatie al acestui model este 1990.

Genius GM-6 Genius GM-6

Lasă un răspuns