Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aşa cum v-am spus acum câteva zile, punem la cale un concurs de COD4.

Premiile sunt măricele aşa că şi regulile vor fi destul de aspre şi de aceea se va şi juca promod şi nu normal.

Cum se joacă?

Meciurile se vor juca 1vs1 în mod Search & Destroy mr10 în sistem double elimination, adică va exista winer bracket şi loser bracket. Meciurile nu se pot termina la egalitate. Dacă cumva se ajunge la egalitate, se trece la prelungiri mr3.

Se va folosi Promod live şi se va juca pe una din harţile Crash, Vacant sau Crossfire, alegerea rămânând la latitudinea jucatorilor. Fiecare jucător alege o hartă pe care nu doreşte să joace şi astfel cea rămasă se va juca. Exemplu: dintre harţile x, y şi z, jucatorul 1 alege x şi jucatorul 2 alege y şi rezultă că se va juca harta z.

Numărul maxim de înscrişi este de 64. Matchmaking-ul va fi random şi va fi afişat după încheierea înscrierilor.

 

Cine joacă?

Pentru a vă putea înscrie în concurs trebuie să fiţi membrii ai forumului nostru, no biggy, contul se creează în 2 minute. Apoi trebuie ca la înscriere să lăsaţi un mesaj în topicul pentru înscrieri din subforumul dedicat competiţiiei în care să specificaţi numele complet, numele din joc şi guid-ul, precum şi ID-ul de Yahoo! messenger pentru a putea fi contactaţi uşor. Pentru a vă afla GUID-ul, deschideţi consola mare folosind combinaţia shift+~ şi scrieţi comanda pb_myguid. Exemplu mai jos

La concurs nu voi participa eu sau colegii redactori, evident, însă pot participa membrii echipei WASD de COD4.

 

Ce se câştigă?

Locul 1 - o placă video ATI Radeon HD 5750 - info
Locul 2 - o placă de bază GIGABYTE GA-P55-UD3 - info
Locul 3 - o pereche de speakere portabile ASUS BT-23 - info
Locul 4 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE
Locul 5 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE
Locul 6 - un ghiozdan de laptop GIGABYTE

 

Partea a doua de concurs

Se desfăşoară până la închiderea înscrierilor (20 ianuarie) pentru campionatul de Search and Destroy.
Această a doua parte este de fapt un C4 throwing challange. Ce înseamnă asta? că iei harta special creeată pentru aşa ceva. O dezarhivezi în folder-ul usermaps din folder-ul unde este instalat COD4 şi intri pe server şi începi să arunci cu c4 înspre liniile numerotate. Apoi, te urci pe scară şi faci un screenshot din dreptul pungii cu C4. Pentru a nu exista discuţii că X a furat screenshot de la Y, acestea vor fi trimise prin e-mail către mine. Adresa mea de e-mail o puteţi vizualiza în profilul meu de pe forum, dacă nu o puteţi vizualiza aruncaţi un mesaj şi o public în topicul de discuţii generale ale concursului.

 

Ce se câştigă aici?

Cei mai buni 5 primesc câte un stick USB Kingston de 8GB.

 

În stânga aveţi un overview al hărţii iar în dreapta aveţi un exemplu de screenshot valid pentru competiţie. Harta poate fi descărcată de aici. Astfel nu veţi fi nevoiţi să aşteptaţi descărcarea ei automată de către joc. După ce aţi descărcat fişierul zip îl puteţi dezarhiva direct în folderul în care a fost instalat COD4. Pentru o mai uşoară înţelegere: cele 3 fişiere din arhivă trebuie să fie în c:\program files\cod4\usermaps\mp_c4. Ce este scris cu roşu poate varia în funcţie de felul în care fiecare a instalat jocul.

 

Cum vă înscrieţi?

După crearea contului pe forumul nostru, care btw este valabil şi pe site, aruncaţi informaţiile necesare aici. Dacă cumva doriţi să participaţi doar la aruncarile de C4, vizitaţi acest topic şi lăsaţi un mesaj cu nickname-ul care va apărea în screenshot-urile trimise prin e-mail. Este important ca aruncările să se efectueze pe serverul nostru, de aceea în screenshot trebuie să apară şi IP-ul serverului, exact ca în exemplul de mai sus.

Pentru a evita problemele ce pot apărea datorită dublurilor nickname-urilor v-aş ruga să folosiţi nickname-uri ceva mai complexe, nu Costin, Dorel, Alin. Eventual folosiţi un clantag. Ultima dată în care vă mai puteţi înscrie este 20 ianuarie, urmând ca pe 22 ianuarie să înceapă meciurile.

 

Pentru a vă conecta la serverul de C4 folosiţi din consola comanda: connect 93.115.2.51 - se poate şi cu copy-paste

Pentru a vă conecta la serverul de promod folosiţi din consola comanda: connect 93.115.2.51:21338 - se poate şi cu copy-paste şi este obligatoriu să fie trecut port-ul

 

Hai baftă! şi swing mirific pentru aruncatul de C4.

 

Sponsori

 

Există posibilitatea să mai apară şi alte premii. Dacă da, acestea vor apărea în această pagină.

Regulament

Meciurile vor fi afişate doar în această pagină, iar imaginea de mai jos va fi actualizată în cel mai scurt timp de la terminarea unui meci.

Pentru competiţie există 1 server. Jucătorii vor intra doar la ora la care au programat meciul. Ora este trecută în bracker

Contestaţiile se accepta doar dacă există demo.

serverele sunt:

Server 1: 93.115.2.51:29001 verifica aici

Aveţi grijă să intraţi pe server-ul pe care aveţi meciul programat. Meciurile se pot desfăşura în orice ordine. meciurile care au ora trecuta sub ele se vor desfăşura în data de 23 ianuarie.

Se joacă Promod live 2.04. Iar meciurile se vor desfăşura la orele trecute în bracket. Dacă cumva un jucator nu şi-a primit parola, acesta ma va contacta folosind Yahoo! Messenger (id-ul meu este fulger_octavian) sau XFire fulgeroctavian.

Pentru a vizualiza bracket-urile apasă aici

Meciurile din loser bracket se joacă începând cu 25 ianuarie 2010. Contactaţi-va adversarii şi postaţi pe forum cât mai repede orele la care vreţi să jucaţi. Topicul în care trebuie să postaţi orele este aici.

Final

Dragii mei, prima ediţie s-a încheiat. Deşi nu prea a mers totul pe parcursul competiţiei aşa cum ne-am dorit, finalul a meritat. Meciul a avut loc la Games Arena iar cei doi inamici, Badjew şi Costash au decis să joace mr12.

Totul a decurs foarte frumos şi a exista o singură prelungire. La primul side switching scorul a fost 8-4 pentru Badjew urmând ca la finalul mr12 să fie 12-12. Prelungirile mr3 s-au încheiat cu scorul 4-2 pentru Costash, deci scorul final a fost 16-14 pentru Costash.

Click aici pentru bracket-ul final.

Descarcă de aici demo-ul lui Badjew şi de aici a lui Costash.

La stânga Badjew, clasat pe locul II, iar la dreapta, câştigătorul primei ediţii a cupei WASD de COD4 S&D...Costash.

Restul pozelor vor fi postate pe forum.

Clasamentul final:

Locul 1 - Costash

Locul 2 - Badjew

Locul 3 - dauBine

Locul 4 - Stratos

Locul 5 - SpaiC

Locul 6 - STEEL

Dorim să le mulţumim celor care s-au înscris şi şi-au jucat şi toate meciurile şi sperăm să ne vedem la LAN-ul 3v3.

Bafta!

Sponsorii primei ediţii au fost:

 


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.