Dragii mei, astăzi ne vom juca cu un cooler foarte interesant. Sunt sigur că majoritatea deja s-au plictisit de arhicunoscutele şi clasicele coolere ca TRUE, Megahalems şi NF12P. Aşadar vă invit să aruncaţi un ochi pe o jucărioară foarte nouă, produsă de o firmă mai puţin cunoscută la noi, însă destul de renumită pe afară.

Primul contact cu NoiseBlocker l-am avut când am folosit acei suporţi pentru HDD-uri în bay-uri de 5,25”. Finisajul acelor piese, banale am putea spune, era foarte bun şi imediat mi-a fost atrasă atenţia.
Acum nu vom discuta de un alt gizmo, ci de un cooler pentru CPU. Era evident întrucât introducerea începea prin enumerarea unor clasice.

Noiseblocker este de fapt un brand al companiei germane Blacknoise. Sub acest brand, compania germană şi-a început cariera cu ventilatoare, urmând ca apoi să producă tot soiul de accesorii pentru PC ce au menirea de a reduce zgomotul. Pentru lucrul ăsta au devenit celebre ventilatoarele lor Multiframe, iar cooler-ul despre care vom discuta astăzi este echipat cu un asemenea ventilator.
Hai să nu o mai lungim cu gargară inutilă şi să trecem la lucruri mult mai serioase.

În pagina următoare vom discuta despre specificaţiile radiatorului şi cele ale ventilatorului. Aşa că dacă nu te pasionează cifrele poţi să sari peste.

 

Pages ( 1 of 6 ): 1 23 ... 6Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.