Asemenea celor de la CM Storm şi Tt eSports sunt un jucător relativ nou pe piaţa perifericelor, însă beneficiând de suportul oferit de firma mamă (ThermalTake) au toate şansele să se remarce în toată şleahta de producători noi. Dacă mai punem la socoteală şi că organizează ocazional concursuri, putem spune că faima lor creşte cât ai zice „peşte”.

 

Tt eSports Azureus Mini

Tt eSports Azureus Mini

Azureus mini respiră a design şi marketing Razer prin toţi porii. Asta nu înseamnă că nu e un mouse bun totuşi. Greutatea extrem de mică şi senzorul optic care are o rezoluţie de maxim 1600DPI sunt elementele cheie pentru un mouse destinat jucătorilor de CS.

 

Tt eSports Black Element

Tt eSports Black Element

Black Element este reversul medaliei. El ţinteşte spre nişa ce se măreşte din ce în ce mai mult a jucătorilor de MMORPG-uri dar şi a celor ce se cred mari strategi. Senzorul este tot Philips Twin Eye PLN 2031 şi deşi acesta este capabil doar de 4000DPI nativ, cei de la TT s-au jucat un pic cu interpolarea şi s-a ajuns la incredibilul număr de 6500DPI.

Black element nu este un mouse nou însă cum este flagship-ul celor de la TT ca să zic aşa, se mândresc cu el pe unde pot.

 

Tt eSports Shock Spin

Tt eSports Shock Spin

Tt eSports Shock Spin

Shock spin sunt căştile ce ţin companie fiecărui jucător de CS. Dacă reuşiţi să treceţi peste aspectul de acadea pe care îl au, totul este ok. Calitatea sunetului este acceptabilă, iar difuzoarele imense de 50mm sunt mai mult decât suficiente chiar şi  pentru cei cu deficienţe de auz.

 

Tt eSports Shock One

Tt eSports Shock One

Shock one sunt o variantă mai scumpă dar şi mai capabilă a Shock Spin. Designul şi construcţia au alura G35-ului de la Logitech dar după cum am mai spus, lucrurile bune merită copiate.

Difuzoarele de 40mm şi certificarea DTS surround sunt doar două dintre elementele cheie ale căştilor şi pentru că sunt high-end au cupele acoperite cu piele, iar conectorul USB este gold plated.

 

Tt eSports Meka şi Meka G1

Tt eSports Meka şi Meka G1

Tt eSports Meka şi Meka G1

Aşa arată o tastatură – bine două tastaturi – de gaming în viziunea celor de la TT. Ambele sunt mecanice dar cea mai interesantă dintre cele două este Meka G1. Polling de 1000Hz, palm rest detaşabil plus 2 hub-uri USB şi placă de sunet. Ce altceva ai mai vrea de la o tastatură?

 

Tt eSports Challenger Ultimate

Tt eSports Challenger Ultimate

Iată şi „regina” – Challenger Ultimate. Atrage privirea nu doar pentru că are săgeţile şi tastele WASD colorate cu roşu ci pentru că este enormă. Vine echipată cu 64Kb memorie internă ce poate stoca maxim 70 de macro-uri, două USB-uri 2.0 şi placă de sunet internă plus un sistem de cable management care te ajută enorm când ai biroul plin cu cabluri de la gadgeturile pe care trebuie să le testezi.

 

Tt eSports Conkor

Tt eSports Conkor

La final, avem ca desert un pad, textil. Supersized, pentru jucătorul low-sens din tine. Este texturat şi destul de gros deci îl putem considera un hibrid dintre Goliathus Alpha Control şi QCK Heavy.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.