Toată populaţia vorbeşte despre ţâţele pseudo divelor şi despre operaţiile lor estetice. Iată că nici noi nu ne lăsăm mai prejos şi ne-am supus unei operaţii estetice căminul nostru drag, WASD. Din fericire pentru noi, facelift-ul despre care discutăm este unul reuşit şi nu ne bagă deloc în aceaşi oală cu toate pupezele botoxate.

Ceea ce am reuşit să facem astăzi era iminent chiar din momentul în care am trecut la versiunea ce o puteaţi accesa până ieri. Mulţi dintre voi ne-aţi spus că era mai bine pe gri şi cu scrisul albă, însă majoritatea a dictat: scris negru pe alb. Dacă prima încercare nu a fost prea reuşită, iată că am mai băgat o fisă şi de data asta ne-a ieşit excelent.

tate

Şi ca să împărtăşim cu voi bucuria am organizat împreună cu partenerii noştri o sumedenie de concursuri care mai de care mai interesante ce vă vor pune psihicul la lucru, sau nu.

Ceea ce se întâmplă acum nu ar fi fost posibil dacă voi, cititorii noştri, nu aţi fi fost aprigi şi în acelaşi timp constructivi.

Dorim să le mulţumim pe această cale celor ce şi-au pierdut timpul explicând ceea ce nu le convenea la noi.

Pentru voi, precum şi pentru restul utilizatorilor ce din reflex pun degetele pe cele 4 taste fără ca de fapt să se joace, v-am adus o invazie de concursuri ce au ca premii doar produse ce vă pot ajuta în activităţile voastre gameristice.

Hai să nu o mai lungim şi să vă arăt întreaga listă de concursuri precum şi regulamentele lor pe care le găsiţi în cadrul lor:

 

 

Şi acum că ştiţi ce puteţi câştiga nu îmi rămâne decât să vă urez succes.

Mulţumim partenerilor noştri ce s-au alăturat acestei relansări.

 parteneri

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.