Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni implicarea celor de la BenQ în segmentul de gaming. Nu numai că au scos pe piaţă nişte monitoare excelente pentru această nişă, dar şi-au oferit şi suportul pentru marile competiţii internaţionale.

Chiar dacă nu vă mai amintiţi despre review-ul pe care l-am făcut noi monitorului de gaming la 60Hz, vă readucem noi aminte despre faptul că este cea mai bună alegere pentru un pasionat de jocuri ce nu are la dispoziţie un buget mare.

Împreună cu partenerul nostru prin voiajul editorial vă aducem ca premiu un monitor de gaming ce cu siguranţă va atrage privirile prietenilor.

BenQ RL2240H este monitorul pe care noi l-am testat acum ceva vreme şi care ne-a plăcut foarte mult. Cu ocazia remodelării site-ului veţi avea nevoie de un monitor pe măsură pentru a putea vizualiza totul perfect şi pentru a vă juca aşa cum trebuie.

benq-rl2240h-01Monitorul pe care noi l-am testat poate fi al vostru dacă ne veţi arăta pe Facebook ce joc vă jucaţi cel mai des pe actualul monitor.

Pentru a face asta, tot ce trebuie să faci este să scoţi telefonul mobil sau camera foto din buzunar, să faci o poză monitorului în timp ce rulează jocul tău preferat şi să o postezi pe Facebook pe wall-ul paginii WASD. Pentru a ne arăta atât nouă cât şi a prtenerului nostru, BenQ, despre ce joc este vorba va trebui să dai tag atât paginii noastre, WASD, cât şi paginii BenQ România în descrierea pozei.

Nimic mai simplu, faci poză, o pui pe Facebook şi dai două tag-uri si ne spui de ce vrei să câştigi monitorul BenQ RL2240H. Ai grijă, căci trebuie să fii fan al celor două pagini pentru a le putea da tag.

Regulamentul il puteti citi aici.

Mai jos ai două imagini ce te vor ajuta să identifici mai uşor paginile de Facebook, BenQ România şi WASD precum şi două imagini ce te vor ajuta să îţi dai seama cum să dai tag.

Snapshot 2012-11-19 173922 Snapshot 2012-11-19 173948

tag-benq

tag-wasd

 

Exemplu înscriere validă găsiţi aici

 

Câştigătorul va fi ales prin extragere publică pe random.org şi va fi contactat pe Facebook. Clonele şi participanţii ce repostează imagini ale altor înscrişi vor fi excluşi fără avertizare.

 

benq rel1 3dlogop rgb md

 

Update 20 decembrie 2012

Câştigătorul este Marius Cojocariu . Link către extragerea publică pe random.org: http://www.random.org/draws/details/?draw=13038

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.