Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Au trecut doar patru luni de la BF3 Gigabyte Winter Cup, dar războiul a continuat grație celor de la PC Garage care au fost pe fază și au organizat un alt eveniment de zile mari cu Battlefield 3 din nou prezent pe liniile de front.

O zi de 6 Aprilie a fost petrecută de o lume pasionată de Battlefield printr-un concurs marfă susținut de PC Garage, AMD, Gigabyte și desigur, ai voștri șmecheri de la WASD.ro.

pcg_-_1_of_001

Am pornit cu 32 de participanți în main event și câțiva membrii ai presei (Overheat.ro, theGAMECAST.net) care erau dornici de niște fraguri cinstite pe la ora 14:30 și am tot frag-uit până la ora 21:00 unde s-a jucat o finală intensă pe muchie de cuțit. Formatul a fost unul bun cu partide de 2v2 organizate pe cinci hărți de TDM luate la sorți cu eliminarea standard pentru participanți, dar cu lupte intense, de focuri la milimetru de pușcă cu lunetă, special organizate pentru cei din presă. Totul a fost bine organizat, bine stabilit, am avut parte și de un mic festin de prânz, așa că pot spune că a fost o energie pe care sincer încep să o observ la fiecare eveniment de Battlefield.

Pot spune că iară am fost impresionat de gameri ca Răzvan Ilie, Dragoș Zaharia, Munteanu Cristian sau Remus Graur care nu numai că au participat cu drag și pasiune, dar au și dovedit că se pot crea niște situații extraordinare într-un concurs public.

Cu siguranță suntem pe drumul bun în e-sports cu BF3, căci potențial avem după cum s-a dovedit. Zic și eu nu?

În altă ordine de idei, aș vrea să îl felicit pe colegul meu, Paul, care a jucat o finală destul de strânsă și ea, împreună cu domnul Cătălin Nițu ce a reprezentat echipa theGAMEcast.net. A fost un meci intens, demn de filmul Enemy At the Gates, dar cum știm toții, Paul al nostru a.k.a Vasili Zaitsev a triumfat. Nu-i voi uita nici pe cei doi porumbei de la Overheat.ro și anume, Alina Manoiu și Roberto Teodorescu care au jucat un clash romantic, dar cât se poate de serios.

 

Ză winners

(de la stânga la dreapta locul 4,3,2,1) și anume Remus Graur, Munteanu Cristian, Dragoș Zaharia și Răzvan Ilie. And the press champs și anume Paul Ghioca (stânga) și Cătălin Nițu (dreapta)

pcg_-_116_of_001

pcg_-_116_of_002

pcg_-_116_of_003

pcg_-_116_of_004

pcg_-_1_of_008

 

Galerie foto

 

Scorelist

pcg-bra

 

The rundown of the showdown

pcg_-_1_of_005

A fost foarte tare, deși cumva iară a început competiția cu o oră mai târziu, dar toate acestea n-au mai contat odată ce meciurile au început să ruleze fin. În bună tradiție, aș dori ca cei ce au participat să țină legătura cu mine pentru meciuri fun și alte nebuneli legate de Battlefield 3.

Mă puteți contacta fie direct pe profilul meu de Battlelog sau vă pot trimite un invite în bunul nostru pluton WASD.ro. În orice caz, treabă bună din nou și nu pot să vă spun cât de mult stresez faptul că sunt foarte mulțumit de entuziasmul și dorința de competiție pentru Battlefield 3 în mediul român. La mai multe ca aceste evenimente și sper să ne vedem la un alt eveniment BF în viitor.

Că tot suntem în preajma sărbătorilor de Paște, eu, colegul meu goofy, Paul cât și cei de la PC Garage, Gigabyte și AMD fără de care acest eveniment nu s-ar fi putut realiza, vă urăm Sărbători Fericite și multă tărie de spirit pentru luptele epice din Battlefield 3.

Apropo, cei de la PC Garage au pus un clip în care puteți vedea un scurt rezumat al întregului eveniment. Merită vizionat.

 


Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.