Vom discuta despre detaliile vizibile ale noului maus pe marginea pozelor. Este de departe cel mai sugestiv mod în care o putem face.

alt

Ambalajul nu este fancy şi nici mare, numai bun deoarece nu ocupă mult spaţiu, în cazul în care magazinul de la care îl achiziţionam mai cere păstrarea ambalajului original.

 

alt

Bundle-ul nu este extrem de bogat, însă avem prezente lucrurile esenţiale: CD-ul cu driveri şi skates de rezervă.

 

alt

Forma noului Sentinel este ergonomică şi este conceput pentru dreptaci. Se poate observa în poza de mai sus adâncitura ce găzduieşte degetul mare în timpul utilizării.

 

alt

Deşi din această poză construcţia pare un pic simetrică, această simetrie este doar o iluzie generată de unghiul din care este făcută poza. În realitate, click-ul stânga este cu aproximativ 1mm mai sus decât cel din dreapta.

 

alt

Observăm mai bine adâncitura ce găzduieşte degetul mare. Aceasta oferă suficient spaţiu chiar şi pentru cei cu degete mai groase.

 

alt

Pe partea dreaptă a mausului nu avem o adâncitură foarte pronunţată special pentru a se potrivi cât mai multor tipuri de jucători. Indiferent dacă folosim mausul cu două degete pe laterala dreaptă  şi două pe click-uri sau trei degete pe click-uri şi doar degetul mic pe laterală, o înclinare atât de subtilă va găzdui foarte comod degetul sau degetele.

 

alt

Cocoaşa mausului nu este foarte pronunţată şi asta permite un grip de orice fel. Din păcate însă, materialul cauciucat ce acoperă suprafaţa mausului nu permite o priză foarte puternică folosind pe laterală doar degetul mic.

 

alt

Acea dungă pe care o vedeţi coboarând pe laterală în aceeaşi linie cu click-ul stânga nu jenează absolut deloc atunci când mausul este prins foarte ferm. Ba mai mult, chiar ajută să nu ne alunece din mână.

 

alt alt

În total există 5 skates şi sunt atât de bine poziţionate încât doar dacă dorim cu tot dinadinsul putem atinge pad-ul cu altceva decât cu una din patine. Acel cerc din jurul senzorului este tot un skate şi rolul său este de a ţine murdăria departe de senzor. În mare parte reuşeşte să facă asta, însă în momentul în care mausul ajunge pe un pad textil, scamele vin chiar şi de sub senzor şi se agaţă în interiorul cercului. Partea bună este că senzorul deşi este unul pretenţios, este aşezat în aşa fel încât nu va reacţiona prea repede la murdărie.

 

alt

Greutăţile însumează o masă de 22,5g care poate fi înlăturată. Pun în acest fel problema deoarece mie mi s-a părut foarte greu mausul atunci când l-am folosit cu greutăţi (ţineţi cont şi de faptul că eu sunt utilizator de mauşi lightweight).

 

alt

Acel buton singuratic din faţa scroll-ului este butonul ce permite schimbarea profilelor, iar cele două de deasupra scroll-ului sunt butoanele cu care putem schimba rezoluţia la care funcţionează mausul.

 

alt

O altă caracteristică cool a lui Sentinel este afişarea DPI-ului. Pentru o parte din utilizatori acesta este util pentru că pot uita ce setări au făcut mausului, pentru o parte dintre useri acest aspect este inutil. Acel W este un logo pus de mine pentru a-mi recunoaşte profilul modificat de mine. Pe acest LCD pot fi afişate fişiere BMP black&white de 32×32 pixeli, aşa că nu vă faceţi mari speranţe că aţi putea pune wallpapere în miniatură:).

Pages ( 2 of 5 ): « Previous1 2 345Next »

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.