Z3RO-G ar trebui în teorie să înlocuiască deja faimosul Sentinel Advance. Faptul că va fi disponibil la acelaşi preţ ca acesta nu poate decât să ne bucure, mai ales că în pachet este inclus şi jocul Shatered Horizon.

Faţă de precedentul Sentinel, adică Advance, noul Z3RO-G nu are în plus decât mai multă memorie pentru scripturi şi un finisaj mult mai atent.

Evident, pentru acest nou Sentinel a fost şi actualizat şi finisat şi software-ul şi rezultatul este unul de-a dreptul remarcabil.

O caracteristică despre care nu am discutat în pagina de software dar care este extrem de importantă, o reprezintă posibilitatea de a modifica delay-ul apăsării butoanelor. După cum probabil ştiţi, cei care jucaţi FPS-uri, atunci când este ţinut apăsat butonul de foc, precizia scade pentru că intră în ecuaţie reculul foarte agravant al armei. Pentru a compensa cumva reculul, cel mai la îndemână este apăsarea butonului de foc în mod repetat în schimbul unei apăsări lungi.

Există pe planeta asta oameni care pot apăsa un click al mausul extrem de repede. Pentru aceşti oameni, care de altfel nu vor ţine apăsat click-ul pentru a obţine foc automat într-un joc FPS, ci vor apăsa extrem de repede, există o metodă foarte isteaţă de a modifica rata de foc şi de a o tweak-ui în aşa fell încât arma din joc să tragă după plac-ul lor. Metoda asta se numeşte ajustarea delay-ului click-urilor. Această setare poate părea inutilă, însă în momentul în care ajungi să nu mai ai ce să modifici din setări pentru a atinge rezultate mai bune, vei ajunge să îţi doreşti să modifici şi acest parametru.

 

Aş putea spune că acest maus este absolut tot ceea ce îşi poate dori un om pe care îl pasionează modificările parametrilor de tot felul. Se poate modifica orice ţine de feeling-ul mausului şi de asemenea şi ceea ce are legătură cu aspectul său.

Despre senzor nu am discutat deoarece este unul pe care mulţi gameri îl condamnă ca fiind slab, însă asta se întâmplă dacă este folosit un pad textil. Pe pad-urile dure mausul s-a comportat pur şi simplu excelent, fiind de altfel şi recomandarea mea în materie de suprafeţe dacă vă pasionează acest maus. Ca o notă secundară, aţi putea considera ca suprafaţă de contact pentru Z3RO-G acest pad

 

alt alt

 

Plusuri şi minusuri pentru CM Storm Z3RO-G

+ Formă
+ Software excelent
+ Finisaj
+ Tracking
Pages ( 5 of 5 ): « Previous1 ... 34 5

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.