Arozzi, brand-ul ala de scaune nu tocmai scumpe de gaming a decis să vină și cu o linie de mouse-uri de gaming.

Vă surprinde? Pe mine nu.

Și Ikea au început să vândă niște electronice. Nu văd ce i-ar împiedica și pe alții să își lărgească portofoliu. Totuși, nu vă imaginați că este ceva nemaiîntâlnit la acest model.

 

Ce este Arozzi Favo Red?

Atât MCU-ul cât și senzorul sunt foarte cunoscute. Pentru senzor au folosit un PMW3389 ce a fost lansat acum fix 5 ani. Iar MCU-ul este un Bayi BY8948-00006 folosit și de către Glorious în modelul Model O, SPC în LIX PLUS, Dream Machines in DM5 Blink. Doar că toți acești șoareci sunt echipați cu PMW3360.

Greutatea lui Arozzi Favo Red este de 74 grame. Poate fi foarte ușor confundat cu un Glorious. Doar că Glorious nu au niciun mouse cu PMW3389.

Arozzi Favo RGB review | WASD

Dacă vreți să consultați specificațiile produsului o puteți face accesând această pagină.

Acestea fiind spuse vom intra direct în teste. Despre metodologie puteți afla mai multe de aici.

 

Top 100 input lag

Ca să înțelegeți mai ușor ce reprezintă graficul de mai jos, am să vă indic acest articol. Pe scurt, Arozzi Favo RGB sau Red stă bine la capitolul input lag. Stă mai bine decât conașul autohton intitulat Aqirys TGA.

Overall Average Motion Delay - miliseconds - lower is better

 

Verdict

Arozzi Favo Red este un mouse decent construit aidoma lui Glorious Model O. Dacă v-ați imaginat vreodată acea formă cu exact aceleași găuri, dar cu alt senzor, acum aveți ocazia să și încercați asta. Păcat totuși că patinele mouse-ului de față sunt mai mici decât cele de pe Glorious. Adică nu vei putea folosi patine de la Glorious pe acest model. În ciuda tuturor celorlalte similitudini.

De asmenea, plasticul pare mai ieftin decât cel folosit de către Glorious.

Arozzi Favo Red costă în momentul publicării 265 lei la PC Garage.ro

Good for gaming WASD Award

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.