Pai dacă acest GTX 580 nu este o minunăţie de placă video, atunci care ar putea fi? A, posibil viitorul model de Matrix. Dar până atunci putem să ne bucurăm de acest 580 rece şi „nervos” care costă cu doar 10$ mai mult decât modelul ASUS ce respectă designul de referinţă.

Nu ştiu ce se întâmplă în ultimul timp cu ASUS, dar cele mai recente modele custom high end care le-au lansat au venit la nişte preţuri pur şi simplu fantastice. Bine, acum mai contează şi magazinele noastre să respecte marginea de preţ şi să nu le umfle cu pompa. Oricum, din ce am văzut pe eMAG, preţurile arată foarte bine pentru plăcile cu răcire DirectCU II, deci nu cred că alte magazine vor considera că utilizatorul trebuie să plătească mai mulţi bani decât trebuie.

Revenind uşor uşor spre linia normală a concluzie, pot spune că GTX 580 DirectCU II mi-a lasat aceeaşi senzaţie ca Matrix 5870 Platinum: o placă video ce în mod clar poate mai multe decât ne arată la prima vedere. Cu siguranţă puteam să urc frecvenţele mai sus dacă menţineam temperatura ambientală cu 5-6 °C mai mică.

Un alt lucru extrem de important de menţionat, este faptul că lipsesc acele protecţii implementate de NVIDIA o dată cu GTX 580. Cu alte cuvinte, dacă rulaţi Furmark sau Kombustor, GPU-ul va fi folosit 100% şi astfel va fi mult mai uşor de overclockat.

Ceea ce trebuie să ţineţi cont, dacă vă doriţi două astfel de plăci, este că va fi imposibil de construit configuraţii SLI pe unele plăci de bază datorită răcirii triple slot. Dar chiar dacă va rămâne singură într-un sistem, performanţa oferită este pur şi simplu fantastică.

 

Plusuri şi minusuri pentru ASUS GeForce GTX 580 DirectCU II

+ Silenţiozitate
+ Overclocking
+ Eficienţa sistemului de răcire
+ Preţ
Pages ( 10 of 10 ): « Previous1 ... 89 10

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.