Astăzi se întâmplă un singur lucru important şi când zic important ma refer la faptul că mulţi mulţi oameni vor fi afectaţi într-un fel sau altul.
Prima variantă de a fi afectat de ceea ce se va întampla este de a putea să folosească aproape oricine DX11 cu un cost de aproximativ 100$, iar a doua varianta este posibilitatea de ieftinire a altor produse pe care mulţi le doreau dar nu le puteau cumpăra…cum ar fi GT240, care cam poate fi numit deja un produs vechi.

So, ce poate fi interesant de data asta la o altă placă video compatibilă DX11 care poate rula de fapt doar câteva jocuri DX11? Un singur lucru…future proof cu foarte puţini bani.
Cu ajutorul acestui articol vom afla dacă această placă video care costă aproximativ 100$ merită cu adevărat în defavoarea uneia puţin mai scumpe, sau dacă două sunt suficient de bune pentru a ne face să nu optăm pentru una ce funcţionează la fel ca o soluţie CrossfireX de 5670

Vom lua în calcul diferiţi parametri şi vom vedea dacă este o variantă bună pentru a obţine o performanţă mediocră.
Înainte să trecem la testele interesante, trebuie întâi să verificăm detaliile tehnice, consumul sau temperatura. Aşa că hold your horses pentru că urmează pagina ce pe mulţi îi plictiseşte…cea a specificaţiilor.

 

 

 

Pages ( 1 of 15 ): 1 23 ... 15Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.