Secretare, contabili şi leneşi de pe canapea, atenţie la mine! Astăzi este una dintre acele zile în care se dă liber la distracţie în sufragerie şi birouri pe bani puţini. Dacă nu aţi înţeles nimic din fraza de mai sus, lăsaţi-mă să clarific un pic lucrurile. În urmă cu ceva zile, expuneam într-o ştire faptul că ATI a invadat absolut toate segmentele pieţii 3D cu plăci grafice. Armata celor roşii a fost desfăşurată deja pe câmpul de bătaie în aşteptarea războiului cu NVIDIA care se tot lasă aşteptat.

În aceeaşi ştire semnalam că ATI are totuşi unele goluri în “liniile de apărare” pe care încearcă să le acopere în lunile ce urmează. Ei bine, un prim pas în acoperirea acestor goluri este făcut astăzi, cu lansarea lui Radeon HD5450. Radeon HD5450 este placa grafică poziţionată în segmentul cel mai de jos al pieţii de plăci video, mai exact, segmentul value. Preţul şi performanţele indică foarte clar acest lucru.

Poate vă întrebaţi de ce am ales să o testăm, mai ales după ce aţi văzut pe aici testaţi monştri ca Radeon HD5970. Ei bine, noi considerăm că HD5450 face cinste unui cinefil, unui leneş de canapea, unui om care nu are tendinţe gameristice sau acelora dintre voi care nu folosesc computerul doar pentru omucideri virtuale. Dacă v-am pus în temă, acuma haideţi să mergem cătinel către pagina următoare unde am aliniat tot ce trebuie să ştiţi despre soldatul Radeon HD5450. Să nu uit, nu am testat doar o placă, ci patru. Am profitat de această ocazie pentru a răspunde oamenilor de pe forum-ul nostru ce înseamnă integrarea unui cip grafic de către un vendor. E chestia asta un lucru bun sau nu? Vom vedea în paginile următoare.

 

Radeon HD5450

 

 

Pages ( 1 of 11 ): 1 23 ... 11Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.