Am mai spus-o şi o repet, plăci video ca pe vremea lui GeForce 256 nu se mai fac. DAR, partea bună e că deşi suntem într-o situaţie economică dezastruasă, producători au început să acorde mai multă atenţie modului în care construiesc componentele decât celui în care le vând. Parcă a început să le fie ruşine cu balivernele de marketing. Nu are nicio legătură cu GIGABYTE, ci mai degrabă cu toată gloata de producători.

Anyway, trend-ul este foarte mişto însă mai trebuie ajustate puţin preţurile. Produsele exotice ca Radeon 5870 Super OverClock despre care vom discuta au nişte preţuri de mai că îţi vine să te angajezi ca donator de organe pe la o clinică.

Acum…revenind pe tărâmul oamenilor care nu se plăng de ţara în care trăiesc, vom discuta despre un produs foarte foarte interesant. Vom analiza astăzi corespondentul plăcii de bază UD9 de la GIGABYTE în acest segment. Subiectul acestui articol este Radeon HD 5870 Super OverClock, o placă video contruită from scratch de faimosul producător taivanez.

Nu numai că vine cu un design complet schimbat şi o arhitectură a VRM-ului de îţi pui pauză când te gândeşti dar vine şi out of the box cu o impresionantă frecvenţă a GPU-ului de 950MHz.

Dadadada, hai spune-ţi că mai toate 5870-urile pot fi urcate la 950 MHz foarte uşor, lucru perfect adevărat, însă numărul exemplarelor care rulează la 1,2v la aceea frecvenţă cu siguranţă este mic.

So, v-aţi făcut o idee cam despre ce este vorba în acest articol, apăsaţi next ca să primiţi răspunsuri şi la restul întrebărilor.

 

 

Pages ( 1 of 7 ): 1 23 ... 7Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.