Concluzii

Ei bine, iata ca a sosit momentul sa tragem si niste concluzii despre MSI RTX 2080 Ti Gaming Trio.

In mod clar placa video de la MSI este una impunatoare in ceea ce priveste dimensiunile si am observat ca ofera si temperaturi foarte bune care se traduc in mod direct intr-o frecventa de functionare ceva mai mare fata de modelul de referinta.

Bineinteles, sporul de performanta incepe sa isi faca simtita prezenta pe masura ce rezolutia de afisare creste si de la aproape nici o diferenta cat avem la Full HD, ajungem la o crestere de intre 2 si 4% pentru rezolutiile urmatoare. Evident, vorbesc despre frecventele implicite ale placii.

Dar vorbim de o placa video ce merita overclock-ata. Adica are o racire atat de buna si piese atat de bune incat trebuie sa fii extrem de conservator incat sa nu o overclock-ezi.

Iar cand este overclock-ata, cresterea de performanta este si mai mare in procente.

Va las sa vizionati singuri graficele de mai jos.

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio review | WASD

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio review | WASD

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio review | WASD

Pot spune ca ma declar multumit de implementarea MSI. Chiar daca este extrem de mare si poate fi cu greu gazduita de catre unele carcase mai compacte, sporul de performanta adus poate fi un motiv pentru schimbarea carcasei.

Asta bineinteles, daca ai in plan sa iti cumperi o astfel de placa.

MSI GeForce RTX 2080 Ti Gaming X Trio review | WASD

Varianta MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio este cu fix 100 Lei mai scumpa decat varianta Duke. Si sincer sa fiu cred ca merita diferenta daca ai spatiu de instalare a variantei Gaming X Trio.

In ceea ce priveste pretul placilor cu RTX 2080 Ti, ei bine...asta este o cu totul alta discutie.

Dar revenind la oaia noastra, implementarea este foarte reusita. MSI au aratat inca o data ca se pricep sa contruiasca niste placi video solide si cu raciri foarte bune. Si cel mai important, atunci cand ventilatoarele sunt la turatie maxima, placa este mult mai silentioasa decat cea de referinta cu ventilatoarele la maxim.

Great for gaming WASD Award

Pages ( 10 of 10 ): « Previous1 ... 89 10

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.