După nenumărate amânări, eşecuri în recoltă, articole blamante (fără a avea idee cum e Fermi de fapt) şi discuţii interminabile pe forumuri, a sosit momentul clarificării. Deşi se zvoneşte că disponibilitatea e redusă şi acest lucru de obicei aduce excluderea României  de pe harta producătorilor, iată dragii noştrii că vă puteţi delecta şi puteţi trage concluziile pe limba noastră pentru că WASD vă aduce undeva foarte aproape de exclusivitate un articol despre cel mai aşteptat GPU al mileniului.

E puternic, e slab? Merită sau nu? întrebările oricărui utilizator care are habar despre Fermi vor înceta să mai dea ocolul creierului pentru că vom analiza performanţa lui foarte în detaliu şi la finalul articolului veţi ştii pentru ce aţi aşteptat atât de mult după acest GPU.

Unii spun că nu e momentul potrivit pentru Fermi şi că ar fi trebuit să apară dacă nu în acelaşi timp cu GPU-ul competitorilor măcar foarte aproape de acea perioadă. Eu spun că niciodată nu e prea târziu şi că momentul apariţiei este încă bun. Şi această afirmaţie este bazată pe „numărul” imens de titluri DX11 disponibile la sfârşitul lunii septembrie. Dacă nu mă înşeală memoria, până la sfârşitul lui 2009 existau doar două jocuri DX11. Aşadar, ce rost ar fi avut să apară mai devreme?

 

Sunt convins că toţi vă gândiţi la cele două mari boom-uri tehnologice iniţiate de acelaşi producător, NVIDIA şi sunt la fel de convins că vă aşteptaţi ca Fermi să fie al treilea, well…hai să vedem că am aşteptat deja prea mult. Bineînţeles, întâi vom trece prin specificaţii şi detalii care multora e posibil să nu le placă. Folosiţi meniul drop down pentru a alege tipul de detaliu care vă interesează.

Pages ( 1 of 18 ): 1 23 ... 18Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.