Asus a dezvăluit astăzi un nou membru al familiei ROG, Rampage III Extreme. Ajunsă la a treia generaţie, Rampage III este un performer ce se pregăteşte să zguduie topurile cu benchmark-uri.

Construită în jurul cipsetului Intel X58/ICH10R, Rampage III oferă suport pentru proaspăt lansatele Gulftown, noile procesoare Intel cu şase core-uri şi integrează tehnologii destinate unui tuning fără compromis. Cel puţin aşa susţin cei de la ASUS.

Lansată sub egida ROG – Republic of Gamers, Rampage III Extreme este o placă de bază ce se adresează entuziaştilor care nu fac rabat la nimic când vine vorba de performanţe extreme şi satisfacerea cerinţelor unui utilizator pretenţios şi experimentat.

Spuneam că Rampage III Extreme integrează nişte tehnologii interesante ce oferă mai multă libertate de acţiune când vine vorba de ajustarea setărilor pentru atingerea potenţialului maxim din punctul de vedere al performanţelor.

Toace aceste tehnologii au fost acum unite sub numele „Extreme OC Kit”. R3E vine cu un mod de lucru numit LN2 destinat operării extreme sub azot şi intenţionează să rezolve eventualele probleme ce ar putea apărea în momentul operării „la rece”.  Asus nu s-a oprit aici şi a continuat cu îmbunătăţirea eficienţei energetice cu ajutorul circuitelor VRM digitale şi analogice totodată cu optimizarea conductivităţii cu până la 40%, datorită implementării tranzistorilor de tip FET+ şi a unor bobine ce  pot lucra la o intensitate de pâna la 40 de Amperi.

Utilizarea tranzistorilor de tip FET+ ajută şi la o disipare a căldurii cu până la 30% mia bună faţă de variantele precedente.

În vederea unei operări mult mai practice, ASUS oferă opţiunea BIOS FLASHBACK, pentru un update de BIOS mai rapid în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum vreţi dar şi posibilitatea ajustării frecvenţelor şi a voltajelor de pe un alt sistem cu ajutorul opţiunilor ROG Connect şi ROG RC.

Detalii legate de preţ şi diponibilitate nu avem momentan. Pentru mai multe detalii puteţi vizita website-ul ASUS ROG.

 

ASUS RAMPAGE III EXTREME ASUS RAMPAGE III EXTREME SPECS

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.