Pentru a ajunge la cei 4,6 GHz pe care îi vedeţi mai sus a fost nevoie doar să alegem din BIOS 4,6G din meniul CPU LevelUp. Mai uşor de atât nici că se poate să overclockăm. Nu am urcat mai sus de 4,6 GHz datorită versiunii foarte tinere de BIOS pe care am avut-o disponibilă. Oricum, sunt convins că în update-urile ce au fost lansat de când am testat placa de bază până acum au fost aduse multe îmbunătăţiri.

 

Concluzii

Ca de obicei, când testăm o placă de bază din seria ROG, spunem: „mama da multe chestii mai are”. A devenit deja o rutină să ne uităm ameţiţi la multitudinea de caracteristici înglobate în plăcile de bază din această serie.

So, ia să vedem: avem multe caracteristici, sistemul de răcire al plăcii de bază este eficient, avem overclocking facil pentru noobi. Lipseşte ceva din înşiruirea de mai adineauri? Da, spaţiu suficient în jurul socketului.

Dar trecând peste acest mic neajuns care în definitiv îi afectează pe doar câţiva utilizatori, putem spune că Maximus 4 Extreme este cam numărul 1 în topul preferinţelor în materie de plăci de bază pentru noile procesoare. Rămâne de văzut cum ne impresionează viitoarele plăci de bază pe care vom pune mâinile.

Plusuri şi minusuri pentru ASUS Maximus IV Extreme

+ Dotări
+ Overclocking facil
+ Bundle bogat
+ Future proof
  • ASUS Maximus IV Extreme poate fi cumpărată de aici

 

 

Pages ( 4 of 4 ): « Previous123 4

Leave a Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.