Revin pentru a mă ţine de promisiune. Vă spusesem pe 4 ianuarie că vom discuta iar despre i5 661. Aşa vom face însă accentul îl vom pune pe placa de bază de la GIGABYTE, care nu întâmplător este construită aşa cum trebuie.

Nu vom lăsa netratate anumite subiecte fierbinţi ca overclocking-ul noilor procesoare lansate de Intel, suntem conştienţi că este poate cel mai interesant lucru adus de ele şi de aceea am şi decis să nu combinam articolele. Aşadar, în acest articol vom discuta despre mica bijuterie de la GIGABYTE, dar totodată vom elucida şi o mică parte a misterului legat de overclocking pe care l-am lasat în urmă datorită plăcii de bază produsă de Intel.

Înainte de a începe prezentarea plăcii de bază în detaliu vreau să trec în revistă componentele pe care le-am folosit pentru realizarea acestui mini test.

Procesorul este acelaşi exemplar de i5 661. Placa de bază este GA-H55M-UD2H. Memoriile pe care le-am folosit sunt exact aceleaşi Kingston HyperX-uri la 1600MHz. Placa video pe care am utilizat-o, care deşi nu ne-a folosit decât pentru dezactivarea IGP-ului, a fost un Radeon HD 5750.

Pentru răcire am decis să folosim un cooler ce l-am testat pe i7 şi Phenom II 965. Mai mult a fost o curiozitate legată de comportamentul său. Este vorba de NoiseBlocker NB-TwinTec.

Sursa este şi ea neschimbată. Am folosit tot GIGABYTE-ul de 550W pe care îl folosim de obicei.

 

Pages ( 1 of 4 ): 1 234Next »

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.