Fără niciun fel de dubiu H55M-UD2H este o placă de bază foarte solid construită, iar combinaţia cu un i5 661 poate deveni un adevărat monstru după cum am observat în pagina precedentă.

Preţul plăcii de bază de la GIGABYTE este cu adevărat bestial dacă îl comparăm cu cel al modelului despre care am discutat în articolul dedicat procesorului. Însă nu numai preţul este cheia succesului. Combinaţia dintre dotări şi performanţă în overclocking o fac să se plaseze undeva peste mainstream, deşi plăcile UD2 de la GIGABYTE sunt destinate acelui segment.

Un alt super plus al acestei plăci de bază îl reprezintă BIOS-ul. Acesta prezintă setări parcă prea avansate pentru o placă de bază ce are foarte mari şanse să ajungă într-un HTPC. Setări asemănătoare am întâlnit şi pe plăcile de bază cu P55, chipset ce clar se adresează segmentului imediat superior căruia îi este oferit H55.

Totuşi, H55M-UD2H nu excelează la toate capitolele. Îi lipseşte un lucru esenţial. Conectori în plus pentru ventilatoare. Aceasta vine echipată doar cu doi, lucru ce este chiar enervant, mai ales că al doilea este aşezat total aiurea, sub slot-ul PCIe de jos.

Una peste alta, placa de bază îşi merită fiecare leu.

 

 

Plusuri şi minusuri ale plăcii de bază GIGABYTE GA-H55M-UD2H

+ suport CrossFireX
+ ieşire DisplayPort
+ opţiuni BIOS
+ potenţial OC

– doar doi conectori pentru ventilatoare

Pages ( 4 of 4 ): « Previous123 4

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.