Verdict

Tomahawk by ITD Custom Works este un PC preasamblat ideal pentru gaming in FHD si QHD, descurcandu-se exemplar in toate titlurile testate de noi. Configuratia acestuia are o performanta foarte apropiata de cea a unui PC care contine un procesor AMD Ryzen 7 3700X si o placa video RTX 2070.

ITD Tomahawk review | WASD

 

Trecand peste performanta, aspectul acestui sistem preasamblat este de-a dreptul superb, fiind iluminat complet atat de componente cat si de ventilatoare si benzile RGB. Componentele sunt de asemenea calitative, fiind implicate doar brand-uri cu renume.

Baietii de la IT Direct nu au ezitat sa isi lase amprenta pe acest sistem, colantand panoul lateral de sticla cu doua topoare incrucisate si atasand pe carcasa o satanta care dovedeste autenticitatea acestui sistem preasamblat, incluzand chiar si un numar de serie. Data viitoare sugerez utilizarea unui desen vectorizat care sa nu lase in urma colturile drepte ale pixelilor.

Ar fi fost placut sa aibe posibilitati de upgradare multiple, dar suntem limitati la un singur slot PCI-E 4.0 x16. De asemenea ar fi fost frumos sa vedem o organizare a firelor mai frumoasa sub panoul lateral stang. Oricum, aspectele mentionate mai sus pot fi ignorate, tinand cont de faptul ca se presupune ca acest PC nu va fi desfacut de catre utilizator.

Recomand acest sistem PC oricum se afla in cautarea unui sistem preasamblat destinat gamingului, frumos, puternic si calitativ.

In prezent puteti achizitiona propriul Tomahawk by ITD Custom Works la pretul de 8499 Ron.

Pages ( 4 of 4 ): « Previous123 4

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.