Galerie Foto

Cutie si ambalaj

Prima impresie conteaza! O zicala foarte adevarata care este valida si in situatia sistemului Tomahawk by ITD Custom Works. Cand a ajuns la mine, pur si simplu m-a lovit, o lada foarte mare si grea fabricata din lemn cu doua toarte din sfoara. Acesta este ambalajul in care este livrat Tomahawk by ITD Custom Works. In interiorul lazii respective veti gasi cutia de carton in care se afla PC-ul.

Tomahawk by ITD Custom Works out of the box

Odata scos din cutie si inlaturata folia protectoare suntem intampinati de un sistem elegant si placut vizual. Cei de la IT Direct au facut o alegere foarte buna alegand aceasta carcasa pentru Tomahawk by ITD Custom Works. Raijintek PONOS TG este o carcasa care arata si se simte premium. Panoul lateral din partea dreapta si panoul frontal sunt ambele realizate din sticla securizata. O particularitate a acestei carcase care mi-a placut foarte mult este detasarea panoului lateral stang, care este fixat in patru suruburi si nu necesita glisare pentru a fi indeparatat. Panoul I/O frontal ofera urmatoarele butoane si porturi:

  • 2x USB 2.0
  • 1x USB 3.0 tip A
  • Jack 3.5 mm Audio OUT
  • Jack 3.5 mm Audio IN
  • Buton Power On
  • Buton Reset

Exterior

Adevarata magie a acestui sistem preasamblat se observa abia in momentul in care il bagam in priza si il pornim. Iluminarea acestuia este absolut superba si foarte inchegata. Probabil unor vi se pare prea mult, partea buna este ca poti controla ce este pornit si ce nu. Deci daca este deranjat, ai posibilitatea de a opri din elemente. Pana la urma consider ca este mai bine sa ai mai multe limini si sa folosesti doar o parte din ele decat sa duci lipsa.

Totodata, in ultimele doua poze puteti observa modul in care se reflecta pe masa lumina emisa de componete, de-a dreptul superb!

Interior

Cred ca putem cadea de comun acord ca, indiferent de culoarea ledurilor acest sistem arata bine atat pe interior cat si pe exterior. Faptul ca aproape fiecare componenta are propria iluminare face localizarea si identificarea lor super rapida. Daca placa de baza si sursa ar fi avut vreun tip de iluminare setul ar fi fost complet.

Elemente de customizare

Am observat doua elemente pricipale de customizare aduse in estetica sistemului Tomahawk by ITD Custom Works.

In primul rand as vrea sa spun cateva cuvinte despre imprimeul prezent pe panoul lateral din partea dreapta. Este dragut, misto ideea, insa la executie se mai poate lucra putin. Mi-ar fi placut ca acest imprimeu sa fi fost gravat cu laser, insa este pur si simplu un abtibild care a fost lipit pe panou. Sa zicem ca nu e nasol, insa intervine o a doua problema cu acest imprimeu: faptul ca se observa pixelii daca il privesti cu atentie. Data viitoare poate un desen vectorizat va fi de ajutor in procesul de executie.

In al doilea rand voi aborda stanta ce contine logo-ul ITD Custom Works. Foarte frumos si discret amplasat in coltul din dreapta jos al panoului lateral dreapta, chiar sub sticla. Aspectul de material utilizat se protiveste cu tematica sistemului. Avand totusi in vedere ca este singurul detaliu de acest tip prezent in toata constructia sistemului, il face sa para nelalocul lui.

In incheierea rubricii in care discutam despre constructia acestui sistem voi vorbi putin despre organizarea cablurilor in acest PC. Cred ca puteti observa si voi ca nu este grozava. Dar nici nu trebuie sa fie. De ce? Simplu, ideea unui astfel de sistem porneste de la faptul ca el este livrat preasamblat si se pleaca de la premisa ca utilizatorul oricum nu il va desface, asa ca nu il va deranja faptul ca firele sunt dezorganizate sub panoul de tabla. Daca nu vezi, nu te deranjeaza atata timp cat functioneaza.

Pages ( 2 of 4 ): « Previous1 2 34Next »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.