Verdict

Haideti sa discutam despre rezultatele testelor si sa le interpretam.

Viking Black Friday Limited Edition este partenerul ideal pe care ti l-ai putea dori daca vrei sa duci la limita experienta de joc atat in FHD cat si in QHD, obtinand in medie peste 100 de cadre pe secunda in titlurile testate. Drept fiind spus, nici in 4K nu o duce rau, mentinand o experienta de joc placuta chiar si la detalii maxime, cu o medie de aproximativ 50 FPS.

In materie de productivitate, acest sistem PC se va descurca fara probleme cu editare si randare de clipuri si imagini, obtinand scoruri bune in testele sintetice.

Temperaturile atinse in full-load nu depasesc 60-70°  pe CPU si GPU, deci este un sistem care sta destul de rece indiferent de circumstante.

PC Garage Viking BF20 review | WASD

Pe de alta parte, am gasit doua aspecte care mi-au displacut:

  1. As fi preferat ca cei de la PC Garage sa fi lasat capacul lateral original al carcasei, nu sa il inlocuiasca cu un panou de plexiglas.
  2. Coil-noise-ul emis de placa video aproape permanent este destul de enervant dupa o vreme.

 

PC Garage Viking BF20 review | WASD

Un aspect de-a dreptul deosebit la acest PC este cable management-ul. Toate firele sunt absolut superb organizate si rutate in asa fel incat surplusul de cablu sa nu incomodeze nici volumetric, nici vizual. Bravo PC Garage, ati facut o treaba excelenta!

Una peste alta, recomand sistemul Viking Black Friday Limited Edition tuturor celor care doresc o experienta de gaming fluenta si placuta in titluri single-player si in situatii de tip e-Sports. Sistemul sta rece, indiferent de circumstante, si, in acelasi timp, nu este foarte zgomotos. Bine, banuiesc ca aveti cu toiti casti pe care le folositi in timp ce va jucati, deci fiti fara griji si spor la joaca!

Pages ( 4 of 4 ): « Previous123 4

2 thoughts on “Review: Viking Black Friday Limited Edition

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.