Cu viteza unui melc moţăind iată că m-am pus şi eu la treaba pentru a termina anul acesta articolul celor mai drăguţe, din punctul meu de vedere, memorii apărute în ultimul timp. Deşi Kingston nu sunt primii care fac acest lucru, iar soluţii de răcire cu lichid aftermarket există extrem de multe, parcă acest kit are ceva special şi îţi atrage atenţia de la prima privire.

De ce ar fi mai interesante acestea construite de Kingston faţă de unele ce vom putea să le asamblăm aşa cum trebuie vom afla foarte rapid în paginile ce urmează.

Testele care le veţi vedea nu sunt extrem de concludente întrucât impactul creşteri performanţei memoriei asupra jocurilor este de cele mai multe ori insesizabil, însă în mod clar există alte aplicaţii care pot beneficia din plin de lăţimea de bandă suplimentară pe care o poate aduce o creştere a frecvenţei de funcţionare a acestor componente.

Bottom line este că nu veţi vedea teste de gaming deşi ştiu că la asta v-aţi aştepta.

Însă vă voi satisface curiozitaţile cu privire la răcirea acestui kit triple channel folosind lichid şi de asemenea, le voi şi overclock-a atât cât îmi stă în putere şi cunoştinţe.

 

 

Lasă un răspuns